👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@up bo to raz się tak stało... Kibice byli głównym powodem, dla którego grupa b nie jeździ od dawna. Szkoda.
@pawel1550 - Kierowcy opowiadali o widzeniu tunelowym. Musieli być tak skupieni na jeździe, że w praktyce nie widzieli tych kibiców tylko ściany po obu stronach drogi. To samo tyczyło się innych obiektów na poboczu. Po za tym auta robiły się zbyt szybkie dla ludzi ze względu na czas reakcji zarówno pod względem neurologicznym jak i motorycznym.
Tu mały klip "z epoki"
I jeszcze wypadek w tłumie - od 2.25.
Tu mały klip "z epoki"
I jeszcze wypadek w tłumie - od 2.25.
A jak kierowca był rodowitym Sadolem to i deptał po gazie żeby któregoś musnąć lusterkiem, drzwiami lub misą olejową, taka motywacja.
podpis użytkownika
All legends have a beginnig, but a legacy lasts forever
To były prawdziwe rajdy moc aut większa od ich masy. Tłumy na odcinkach jeden błąd decydował o czyimś życiu.
Sadistic nie może być bez Łady. Na deser Samara S-grupowa - Auto grupy S będącej zalążkiem WRC a skasowanej wraz z grupą B. Właśnie ze względu na kasację grup ta Łada nie wyszła z fazy prototypu.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie