Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:07
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-06-21, 9:24 3
Macie osły pierwszy lepszy filmik z VAG EVENTU

Za parę dni w Żerkowie odbędzie się kolejna edycja, możecie udać się tam w sobotę jako zwiedzający (i nic więcej bo wątpię żeby kogokolwiek z was wpuścili jako "wystawcę")

Filmik ma już prawie 3 lata, mimo tego poziom jest zaje...!!!

Pozdro dla fanów VAGA! Do zobaczenia na zlotach! a hejterem rozgrzany tłumik w dupsko!
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-21, 9:30
Cytat:

Pozdro dla fanów VAGA! Do zobaczenia na zlotach! a hejterem rozgrzany tłumik w dupsko!

kolektor wydechowy z R36
Zgłoś
genghiskhan 2013-06-21, 10:19
okopa3 napisał/a:

zapraszam kiedyś na zlot, zobaczysz ile serca i poświęcenia można włożyć w auto.. tak, mam VW i BMW, oraz mieszkam na wsi
VolksWagen wcale nie musi być przeciętny, patrz na moje:ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

dla mnie to jest dalej gówno
chciałeś zabłysnąć ale ci nei wyszło
idź pucuj wieśwagena pod stodołą
bmw - inna bajka, ale nie w wieśniackim wydaniu, czyli pewnie e36 15 letnie posiadasz i czujesz się dumnym posiadaczem tej marki premium

adamsok napisał/a:

Nie wiem dlaczego, ale Wam wieśniakom VAG to juz tylko się kojarzy z VW, a to przecież jeszcze audi na które przeważnie was nie stać. i nie mówie tu o 15 letnich A3 w tedeiku tylko nowszych fajnych furach....

Jeździjcie se na te zloty, może ktoś się kiedyś zlituje i jebnie bombe, roz🤬bie ten szajs jak i fanów - świat stanie się lepszy
Zgłoś
Stefan_Sigal 2013-06-21, 10:54 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-21, 11:10
genghiskhan, niestety nie e36.. E46 FL 330i BMW ta sama bajka, dużo aut oszpeconych spojlerami, właściciele w dużej części to buractwo, dużo wypadków.. obie marki mają zepsutą opinię

może i moje nie są z górnej półki, ale jest dużo konkretnych VW!
Audi? w przyszłym roku zamiast E46 będzie A6 Avant 3.0TDI
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-21, 11:48
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
MudPie 2013-06-21, 12:26 2
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-21, 12:39 1
nigdy nie bede jeżdził VW!!
Zgłoś
damianek222 2013-06-21, 13:05
@UP

No bo cie nie stać. Niczym nie będziesz jezdzil, chyba, ze z rodzicami do lidla na zakupy
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-21, 13:29 1
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-21, 13:36 1
genghiskhan napisał/a:

Nie wiem dlaczego, ale Wam wieśniakom VAG to juz tylko się kojarzy z VW, a to przecież jeszcze audi na które przeważnie was nie stać. i nie mówie tu o 15 letnich A3 w tedeiku tylko nowszych fajnych furach....

Dla bezmózgich ignorantów jeżdżących mpkami...

VAG to nie tylko Volkswagen i Audi a także:

Bentley
Bugatti
Ducati
Lamborghini
SEAT
Škoda
Scania
MAN
Porsche

Jak ktoś ma kasę to może się bawić i jeździć Jaguarem, ale zapewne taka osoba nie siedzi tutaj i nie komentuje tego. Większość ludzi tu zaglądających to szary plebs który porusza się komunikacją miejską lub autem rodziców. Ot szara rzeczywistość

Pozdrawiam wszystkich w "nowych" autach nie posiadających klimy, webasta i innych udogodnień (o duszy nie wspomnę)

Rozgrzany tłumik wam w dupsko!
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-21, 13:38
@ ale litania
Zgłoś
ragzezonator 2013-06-21, 13:48 1
Zgłoś
Matush5 2013-06-21, 14:21 2
Zgłoś
Prometheus_Coprophagus 2013-06-21, 14:34
ZomoDivision napisał/a:

a ma ktos tatuaż naleśników? Bardzo je lubie

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem