👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Macie osły pierwszy lepszy filmik z VAG EVENTU
Za parę dni w Żerkowie odbędzie się kolejna edycja, możecie udać się tam w sobotę jako zwiedzający (i nic więcej bo wątpię żeby kogokolwiek z was wpuścili jako "wystawcę")
Filmik ma już prawie 3 lata, mimo tego poziom jest zaje...!!!
Pozdro dla fanów VAGA! Do zobaczenia na zlotach! a hejterem rozgrzany tłumik w dupsko!
Za parę dni w Żerkowie odbędzie się kolejna edycja, możecie udać się tam w sobotę jako zwiedzający (i nic więcej bo wątpię żeby kogokolwiek z was wpuścili jako "wystawcę")
Filmik ma już prawie 3 lata, mimo tego poziom jest zaje...!!!
Pozdro dla fanów VAGA! Do zobaczenia na zlotach! a hejterem rozgrzany tłumik w dupsko!

Cytat:
kolektor wydechowy z R36Pozdro dla fanów VAGA! Do zobaczenia na zlotach! a hejterem rozgrzany tłumik w dupsko!

okopa3 napisał/a:
zapraszam kiedyś na zlot, zobaczysz ile serca i poświęcenia można włożyć w auto.. tak, mam VW i BMW, oraz mieszkam na wsi
VolksWagen wcale nie musi być przeciętny, patrz na moje:ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
dla mnie to jest dalej gówno
chciałeś zabłysnąć ale ci nei wyszło
idź pucuj wieśwagena pod stodołą
bmw - inna bajka, ale nie w wieśniackim wydaniu, czyli pewnie e36 15 letnie posiadasz i czujesz się dumnym posiadaczem tej marki premium

adamsok napisał/a:
Pozdro dla fanów VAGA! Do zobaczenia na zlotach! a hejterem rozgrzany tłumik w dupsko!![]()
Nie wiem dlaczego, ale Wam wieśniakom VAG to juz tylko się kojarzy z VW, a to przecież jeszcze audi na które przeważnie was nie stać. i nie mówie tu o 15 letnich A3 w tedeiku tylko nowszych fajnych furach....

Jeździjcie se na te zloty, może ktoś się kiedyś zlituje i jebnie bombe, roz🤬bie ten szajs jak i fanów - świat stanie się lepszy

genghiskhan, niestety nie e36.. E46 FL 330i
BMW ta sama bajka, dużo aut oszpeconych spojlerami, właściciele w dużej części to buractwo, dużo wypadków.. obie marki mają zepsutą opinię
może i moje nie są z górnej półki, ale jest dużo konkretnych VW!
Audi? w przyszłym roku zamiast E46 będzie A6 Avant 3.0TDI

może i moje nie są z górnej półki, ale jest dużo konkretnych VW!
Audi? w przyszłym roku zamiast E46 będzie A6 Avant 3.0TDI

@UP
No bo cie nie stać. Niczym nie będziesz jezdzil, chyba, ze z rodzicami do lidla na zakupy
No bo cie nie stać. Niczym nie będziesz jezdzil, chyba, ze z rodzicami do lidla na zakupy

genghiskhan napisał/a:
Nie wiem dlaczego, ale Wam wieśniakom VAG to juz tylko się kojarzy z VW, a to przecież jeszcze audi na które przeważnie was nie stać. i nie mówie tu o 15 letnich A3 w tedeiku tylko nowszych fajnych furach....
Dla bezmózgich ignorantów jeżdżących mpkami...
VAG to nie tylko Volkswagen i Audi a także:
Bentley
Bugatti
Ducati
Lamborghini
SEAT
Škoda
Scania
MAN
Porsche
Jak ktoś ma kasę to może się bawić i jeździć Jaguarem, ale zapewne taka osoba nie siedzi tutaj i nie komentuje tego. Większość ludzi tu zaglądających to szary plebs który porusza się komunikacją miejską lub autem rodziców. Ot szara rzeczywistość

Pozdrawiam wszystkich w "nowych" autach nie posiadających klimy, webasta i innych udogodnień (o duszy nie wspomnę)

Rozgrzany tłumik wam w dupsko!
ZomoDivision napisał/a:
a ma ktos tatuaż naleśników? Bardzo je lubie

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie