Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:07
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-06-21, 18:32
damianek222 napisał/a:

@UP

No bo cie nie stać. Niczym nie będziesz jezdzil, chyba, ze z rodzicami do lidla na zakupy

Zapraszam na światła, juz rozgrzewam e46 ;]
Zgłoś
Dziamian 2013-06-21, 18:44
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-21, 18:49
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Elalex 2013-06-21, 19:56
Zgłoś
genghiskhan 2013-06-21, 20:28
Zgłoś
jurek91 2013-06-21, 20:49 1
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-22, 0:06 1
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-22, 1:07
Matush5 napisał/a:

Pozatym siadacie tak na tego VW, a prawdę mówiąc VW ma praktycznie polowe światowych najlepszych marek... Ja osobiście bardzo lubię VW i Audi. Ponieważ można kupić np. Audi A4, VW Passata B5, Golfa IV do 10 tysięcy złotych w bardzo dobrym stanie, mało palą, części nie są drogie są eleganckie, wygodne bardzo podoba mi się wygląd ogólny tych aut. Są to bardzo dobre auta, szanowane na całym świecie poimo tego, że nie są to moje wymarzone modele

Hmm
Owszem kupisz Golfa IV, Paska B5, Audi A4 do 10 tysięcy w TDI, będzie miał mały przebieg 250 tysięcy (co to dla diesla ) będzie mało palił itd. ale...
Wiesz ile kosztuje kosztuje turbina czy na przykład pompowtryskiwacze które padną prędzej czy później (raczej prędzej) ? W którym miejscu te samochody są eleganckie? Są szanowane bo tak wmówili większości społeczeństwa że VW to coś nieśmiertelnego i zajebistego (tak było kiedyś ale idioci dalej to gówno kupują a potem płacz bo DSG wytrzymała tylko 100 tysięcy )
To tak jak by powiedzieć żę Mercedes to najlepsza marka na świecie bo kiedyś wypuścili W124 który i po milionie kilometrów się zepsuć nie chciał.
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-22, 1:22
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-22, 2:31
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-22, 8:38
genghiskhan - jesteś kretynem, nie rozmawiam z tobą.

SZAJBAAA napisał/a:

Wiesz ile kosztuje kosztuje turbina czy na przykład pompowtryskiwacze

regenerowane turbo ~tysiaka + robota trochę mozolna, pompowtryski to pikuś, w używce są dość tanie i robota łatwa chyba że chodzi o AL-ki. I tak spora część VW jeździ na pompie i wtryskach - niezniszczalna mieszanka
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-22, 8:50
No jakieś 5 tysięcy całość, ale spoko to nic dla posiadacza VW w TDI.
Zgłoś
Dziamian 2013-06-22, 15:18 1
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-22, 15:24
Dziamian napisał/a:

oryginalne zawieszenie passata B5 FL kosztuje 2 tys

zależy co rozumiesz po pojęciam zawieszenie...

komplet ori wahaczy Lemfordera do B5 kosztuje ok 1.700zł i taki zestaw wystarcza na 250-300tys km.
Zgłoś
Dziamian 2013-06-22, 17:12
adamsok, jesteś pewien że Tyle na naszych Polskich droga przetrzyma tyle km ? bo ja niestety widzę i słucham ludzi, którzy użytkują passaty, że zawiecha jest do wymiany po 100 tys km przez nasze drogi
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem