Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
fanki Justina Biebera
Z................r • 2013-03-27, 9:20
Czym się różnią fanki Jamesa Hetfielda od fanek Justina Biebera?

- Fanki Hetfielda w trakcie koncertu rzucają w niego swoimi biustonoszami, natomiast fanki Biebera jeszcze ich nie noszą.
Zgłoś
markop4321 2013-03-27, 9:21 7
Zgłoś
k................3 2013-03-27, 9:45 27
Z fankami Jamesa Hetfielda można uprawiać seks legalnie...
Zgłoś
~Sunday 2013-03-27, 9:55 144
markop4321, to już dawno jest nudne. Nie masz nic do powiedzenia a spamujesz wszędzie tym gifem!
Dajesz go w prawie każdym swoim poście.
Ogarnij się!

4.6
Zgłoś
markop4321 2013-03-27, 10:38 33
@up Wszystko związane z Bieberem jest tak suche że nawet szkoda mi tracić ilość uderzeń na klawiaturze. Jak ci żal dupę ściska to idź op🤬l mu kiełbache. Dodatkowo jak chcesz sobie k🤬a prowadzić statystyki kto co wkleił czy napisał to k🤬a się do spisu powszechnego zapisz.

Zgłoś
R................t 2013-03-27, 11:20
co suche co suche, co legalnie - nie wiem jak wy ale ja wolał bym walić fanki biebera

C🤬j w dupę fankom justyny
Zgłoś
BongMan 2013-03-27, 12:31 5
No cóż, fanki Biebera to słodkie małe dziewczynki, które za dwa, trzy lata będą niezłymi dupami. A fanki Hetfielda i ogólnie metalówy to całkiem inna liga Jak na 10 trafi się jedna ładna to jest git, ale za to jaki charakter mają!

podpis użytkownika

Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi

Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
androgenius 2013-03-27, 14:08 9
@up

Zdecydowanie wolę nieco starszą i może nieco mniej piękną, ostrą metalówkę niż jakieś nieletnie gówno z kompostem za oczami i sutami, co z klaty nie wystają .

podpis użytkownika

Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, c🤬jki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie k🤬a chcieć.
Zgłoś
BongMan 2013-03-27, 16:14
Też tak myślę.

podpis użytkownika

Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi

Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
b................w 2013-03-27, 17:41
Hahahahhahaa, ale zj🤬e.

Teraz bd seria:
Czym sie rozni... fanki biebera nie maja wlosow lonowych.
Fanki biebera nie maja okresu...
Fanki tamto..
K🤬a.. wiemy DOJRZEWANIE, tez to przechodzilismy, ale zeby tak zaraz na sadolu plakac?
Zgłoś
L................u 2013-03-27, 17:57
aha... to beka
Zgłoś
M................9 2013-03-27, 18:11 4
BongMan napisał/a:

Jak na 10 trafi się jedna ładna to jest git, ale za to jaki charakter mają!

To się w zajebistych kręgach obracasz. Bym Ci powiedział gdzie byłeś i co widziałeś, ale nie będę syfu robił.
Zgłoś
k................i 2013-03-27, 18:20 2
Znam to w wersji z Comą
Zgłoś
o................e 2013-03-27, 18:35
suche but tru
Zgłoś
Pan_Doktur 2013-03-27, 22:21 2
markop4321 napisał/a:

@up Wszystko związane z Bieberem jest tak suche że nawet szkoda mi tracić ilość uderzeń na klawiaturze. Jak ci żal dupę ściska to idź op🤬l mu kiełbache. Dodatkowo jak chcesz sobie k🤬a prowadzić statystyki kto co wkleił czy napisał to k🤬a się do spisu powszechnego zapisz.

Obrazek

ale mu pojechałeś nie ma co, czytaj ze zrozumieniem lub

podpis użytkownika

Garbate nosy w atmosferę
Zgłoś