📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:09

Ma tyle hajsu że mógłby mieć każdą pannę, ale jego klub pewnie wymaga od niego bycia pedałem, tak jak pozostali.

BongMan
Nie myślałem że nawet ty potrafisz zaniżyć loty a jednak. Temat barcelona-Reala messi Cr7 jest gorszy niż dyskusje na temat religii.
Nie myślałem że nawet ty potrafisz zaniżyć loty a jednak. Temat barcelona-Reala messi Cr7 jest gorszy niż dyskusje na temat religii.
walka ''oddanych'' fanów i antyfanów za 3...2...1...
piłka to nie sport piłka to pedlstwo
piłka to nie sport piłka to pedlstwo

BongMan napisał/a:
Ma tyle hajsu że mógłby mieć każdą pannę, ale jego klub pewnie wymaga od niego bycia pedałem, tak jak pozostali.
Tak jak sadistic od ciebie

On ma panne i to calkiem zajebista, a do tego syna i jedynym pedalem jestes ty BongMan.

Nie moge doczekac sie dnia kiedy skonczy ten pajac kariere i bedzie spokoj.

Jak zobaczyłem to wczoraj w trakcie transmisji od razu wiedziałem, że internet mnie nie zawiedzie.

@UP
Całkiem jak nasz rząd - tyle że ten nawet skilla nie ma. No chyba, że do dymania całego narodu.
Całkiem jak nasz rząd - tyle że ten nawet skilla nie ma. No chyba, że do dymania całego narodu.

leszcze
napinacie sie wielcy kibice barcelonow realow manczesterow i innych tałatajstw a w zyciu zescie nie byli na meczu tych druzyn wielcy kibice przed telewizorami.. prawdziwy kibic kibicuje na stadionie lamusy
napinacie sie wielcy kibice barcelonow realow manczesterow i innych tałatajstw a w zyciu zescie nie byli na meczu tych druzyn wielcy kibice przed telewizorami.. prawdziwy kibic kibicuje na stadionie lamusy
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie