👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

W Far Cry 3 nie ma lornetek!
Jak chce się pooglądać co jest daleko, używa się aparatu fotograficznego

Jak chce się pooglądać co jest daleko, używa się aparatu fotograficznego

Fake!
Pickup skręcając na pobocze nie wywrócił się i nie wybuch.
Pickup skręcając na pobocze nie wywrócił się i nie wybuch.
Widac, ze krecone na zielonym ekranie. Chodzi mi o jego rece i to co w nich trzyma. Eweidentnie odstaje.

Wszystko ok , ale czemu w buszu nie ma zwierząt i czemu nie leczy się owijając rękę szmatą ?? To nie jest prawdziwy Far Cry 3

Chyba na padzie grał w tego prawdziwego Far Cry`a. Widać jak strzela, nie punktowo, tylko ewidentnie jak na konsoli, wszędzie tylko nie w przeciwnika.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie