👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Dlatego dzisiejsze gry się bierze wpierw z torrentów, a potem ew kupuje.

Nie szkoda wam czasu na gry? Ja od kiedy uświadomiłem sobie, że dziewczyna, gitara , motocykl są fajniejsze jestem odrobinę szczęśliwszym człowiekiem. Nie żebym "rzucał kamieniem" sam kiedyś byłem glnojadem przy monitorze choć wtedy gry były zdeka zupełnie inaczej projektowane (hack and slashe itp.).

ano... ano nie szkoda
można pogodzić to z hobby, szkołą/studiami/pracą itp. przecież, nie trzeba nołlajfić całe dnie

revelsat napisał/a:
ano... ano nie szkoda
można pogodzić to z hobby, szkołą/studiami/pracą itp. przecież, nie trzeba nołlajfić całe dnie
Komu mydlisz oczy? Prędzej czy później dojdziesz do tych samych wniosków co ja. No chyba, że masz żelazna dyscyplinę - to zwracam honor. Ja nigdy nie miałem i wpadałem w nałóg "jeszcze jeden quest"...

Nie dość, że gra zrobiona przez polaków, to jeszcze ją można mieć za darmo... A i tak narzekają polaczki.
gram 15 godzin i gra mi sie raz zawiesila, a wiec chyba czas na wymiane sprzetu chlopaki.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie