Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Farciarz na motorze
Konto usunięte • 2011-02-27, 17:04
Trochę za bardzo się rozpędził, mało brakowało ...
Zgłoś
Konto usunięte 2011-02-28, 19:11
dziaduuu napisał/a:

ja patrze w lusterka wtedy kiedy jest to wymagane (zmieniam pas itp) no ale ja to jestem zj🤬y wiec moze zle robie...

K🤬a jak czytam wypowiedzi niektórych "motocyklistów" to az wstyd sie przyznać ze sam mam motor

kogo masz na myśli ??
Zgłoś
wciazszukam 2011-02-28, 20:01
To wina źle utrzymanego pobocza drogi. Jakby trawa była op🤬lona przy ziemi, to i motocyklista wcześniej zobaczyłby golfa i dziadziu z tegoż, może dostrzegłby szybko zbliżający się pocisk ziemia-ziemia i wstrzymał z wykulaniem się na luzie na szosę.

podpis użytkownika

Krok w tył daje szerszą perspektywę
Zgłoś
~PowerBoBass 2011-03-01, 20:03 1
Tradycyjnie już, jak to każdy taki filmik, komentowany jest przez grono motocyklistów i kierowców (zakładam, że przynajmniej 10% z nich ma auto bądź motocykl).

Tu akurat mam tylko jedno pytanie: jak kierowca z golfa miał zobaczyć motocyklistę? Miał go sobie z horoskopu dzień wcześniej wyczytać? Czy powinien wysiąść i lecieć za górkę, żeby zobaczyć, czy nic nie jedzie (co i tak byłoby bez sensu, bo zanim wróciłby do auta to już coś mogłoby nadjechać)?

Generalnie zakręt+wzniesienie+skrzyżowanie = zazwyczaj ograniczenie do max. 60km/h. Przy takiej prędkości można wyhamować na czas nawet średnio sprawnego Fiata 126p.

Więc wierzcie dalej w swoją niewinność.

Dziękuję i pozdrawiam.
Zgłoś
wyder 2011-03-03, 1:11
@dziaduu

skoro patrzysz w lusterka tylko wtedy gdy zmieniasz pas, to nie chce Cie spotkac na drodze. pozdro.
Zgłoś
Konto usunięte 2011-03-05, 19:53
jakby taki debil wjechał mi w auto i jeszcze żył to osobiście bym go doj🤬
Zgłoś