👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:42

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Nie, to nie farcik tylko ogar. Chłopaki mają głowy na karku i refleks.
Tym dwóm co poszli w las powinni doj🤬 jeszcze artykuł za ucieczkę z miejsca wypadku.

Pewnie fiksacja wzroku, sam tak raz miałem, ale skończyło się mniej tragicznie

camson napisał/a:
Co z drajwerem ciągnika? Po uderzeniu nawet hamulca nie wcisnął.
Spał jak zabity

camson napisał/a:
Co z drajwerem ciągnika? Po uderzeniu nawet hamulca nie wcisnął.
Martwy punk, nawet ich nie widział i nie słyszał :DDD
Jechałem ostatnio za takim. K🤬a śpiąca królewna całą szerokością jechała. Szef każe to jadę, c🤬j że mogę rozj🤬 siebie i co gorsza innych, ważne żeby kasa się zgadzała...
P🤬leńcy zamiast szanować siebie to jadą na siłę. Jak go już zacząłem wyprzedzać to mało mnie do barierek nie przygniótł.
P🤬leńcy zamiast szanować siebie to jadą na siłę. Jak go już zacząłem wyprzedzać to mało mnie do barierek nie przygniótł.
zadol napisał/a:
Spał jak zabity
Spał jak zabity ale przeżył.... magik k🤬a.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie