👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:03

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ta babcia ma większego i w dodatku białego.
Niźli chłopak wnuczki.
Babcia sadol.
Niźli chłopak wnuczki.

Babcia sadol.

Wychowujesz sobie córke na dobrą kobiete, a ta w święta tobie murzyna przyprowadza do domu.

TranzystorWyklęty napisał/a:
Taki inteligentny prezent to chyba od fagasa wnuczki
wątpie, on by raczej próbował ten prezent ukraść.
klon598 napisał/a:
Wychowujesz sobie córke na dobrą kobiete, a ta w święta tobie murzyna przyprowadza do domu.
Lepiej niż brudnego polaka, który każdą forme higieny typu golenie pach czy mycie dupy po sraniu uważa za pedalstwo.
Mokebe napisał/a:
Lepiej niż brudnego polaka, który każdą forme higieny typu golenie pach czy mycie dupy po sraniu uważa za pedalstwo.
Lubisz mleć ozorem,to widać po twoim komentarzu.
Pewnie twój chłopak jest zadowolony i nie musi myć dupy po sraniu.
klon598 napisał/a:
wydziedziczyc zerwac wszelkie kontakty i zapomniec tyle w temacie
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie