👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

udawane jak mecz barcy ale i tak każdy się cieszy jakby była na prawdę

wwe jest tylko i wyłacznie dla gimbusów , jeżeli ktoś ogląda to gówno to znaczy że jest nierozwinięty prawidłowo

Ja tam wrestlingiem się nie interesuję, ale mam kolegę który to ogląda. Wytłumaczył mi, że to dla niego taki serial, a nie sport. Więc nie rozumiem jak ktoś wypowiada się negatywnie o czymś o czym nie ma pojęcia lub nie interesuje się tym. Zresztą to co jest na tym gifie to nie WWE.

jakim trzeba być warzywem żeby przychodzić na takie imprezy i jarać się tym, haha.
@up
spoko, ale nie żartowałem.
@up
spoko, ale nie żartowałem.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie