📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:39
HAL9000/2 napisał/a:
nie oglądam kablówki, nie oglądam satelitarnej, nie oglądam naziemnej... może to dziwne w dzisiejszych czasach ale chyba mam prawo?
tak, na tranzystorach...
HAL9000/2 napisał/a:
nie oglądam kablówki, nie oglądam satelitarnej, nie oglądam naziemnej... może to dziwne w dzisiejszych czasach ale chyba mam prawo?
Prawo masz, ale jakąś podstawową wiedzę technologiczną wypadałoby mieć. Mój telewizor służy jako monitor do laptopa albo do YouTube, bo w TV nie ma absolutnie nic. Dekodera też nie mam, ale że można nagrywać to wiem. Zwłaszcza, że to nie jest najnowsza technologia NASA, a coś co dostępne jest już z 10 lat.
HAL9000/2 napisał/a:
kto normalny nagrywa mszę w telewizji?
Nikt. Po prostu oglądali, bo w tym kraju są ludzie wierzący, mimo że Sadistic daje inny ogląd.
Ja tam jednocześnie oglądam tv,gram na konsoli i latam po necie.W tv oglądam kanały dokumentalne,albo seriale na fox i fox comedy,Comedy central i BBC First.Jak ktoś chce podłączyć konsole czy dekoder pod monitor pc to jest ciekawa przejściówka,ale trzeba wpisać w wyszukiwarkę przejściówka VGA na HDMI+Audio.Wtedy w kostce jest wyjście na jacka 3.5,ale dopisanie +audio jest ważne,bo zwykłe też są.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie