Gówno prawda, dlaczego pedofile mają zawsze albo Ofiary wśród chłopców albo wśród dziewczynek? Mało kiedy się słyszy o ofiarach różnych płci, ale to niezbyt pasuje do obrazu wesołych homosi, takich uśmiechniętych i przyjaznych
W kryminalistyce nazywa się to modus operanti. Podobnie, jak seryjny morderca często morduje podobne do siebie osoby. Działa to w ten sposób, że przestępca po tym jak raz uda mu się uniknąć odpowiedzialności za dane przestępstwo zaczyna powtarzać schemat, bo uważa to za schemat skuteczny.
W kryminalistyce nazywa się to modus operanti. Podobnie, jak seryjny morderca często morduje podobne do siebie osoby. Działa to w ten sposób, że przestępca po tym jak raz uda mu się uniknąć odpowiedzialności za dane przestępstwo zaczyna powtarzać schemat, bo uważa to za schemat skuteczny.
Ja mam modus operanti że r🤬am kobiety a mimo to nazywa się mnie hetero, ale jak pedofil jest Homo to nagle inna kwalifikacja
A Ty dalej nie pomyślałeś. Już Ci kiedyś tłumaczyłam, że Kościół nie dlatego jest kojarzony z pedofilą, że trafiła się grupa czarnych owca, tylko dlatego że w Kościele tych czarnych owiec bronią wszyscy kosztem jego ofiary. To ochrona pedofili jest największym grzechem współczesnego kośćioła. No i przyczynianie się do rozpowszechniania HIV (poprzez zniechęcanie do używania prezerwatyw), to na drugim miejscu.
Weź sp🤬alaj, kijem bym cię nie tknął. Już lepsza bezdomna.
nie oglądam kablówki, nie oglądam satelitarnej, nie oglądam naziemnej... może to dziwne w dzisiejszych czasach ale chyba mam prawo?
o kużwa, ja też od 2012
gdy Tusk latał helikopterem nad niedokończonymi autostradami co pokazywał TVN, dosłownie jak Gierek w PRL
wtedy coś we mnie pękło i powiedziałem sobie ,
h🤬j wam w dupę, mam wysrane na tą propagandę
PS
może dodam tylko, że
radio i telewizja publiczna jest zależna zawsze od partii która ma większość,
więc wtedy całe media nadawały tonem śpiewającego Tuska,
teraz przynajmniej jest za i przeciw, mądry zrozumie
Nie wiem, jak długo byłeś zahibernowany, ale praktycznie każdy dekoder z dyskiem - czy do kablówki, czy telewizji satelitarnej automatycznie nagrywa np. ostatnią godzinę po to, żeby się dało zapauzować, albo cofnąć jak np. zadzwoni Ci telefon.
za h🤬ja nie rozumiem, co te baby mają w glowie że, jak zadzwoni telefon
a robi coś innego, niemniej , k🤬a ,,muszę odebrać,,
to sprawa życia lub śmierci, napewno
Przecież, k🤬a, widać po jakości że jest nagrywane telefonem więc o czym ty p🤬lisz...
Cofnął i nagrał telefonem.
Nie wiem, jak długo byłeś zahibernowany, ale praktycznie każdy dekoder z dyskiem - czy do kablówki, czy telewizji satelitarnej automatycznie nagrywa np. ostatnią godzinę po to, żeby się dało zapauzować, albo cofnąć jak np. zadzwoni Ci telefon.
justynka, nie wiem jakie masz preferencje i nie interesuje mnie to, ale, wsadz sobie
w cipe, dupę, h🤬ja........ większej pojemności pena,
wtedy nagrasz więcej niz godzinę

nie oglądam kablówki, nie oglądam satelitarnej, nie oglądam naziemnej... może to dziwne w dzisiejszych czasach ale chyba mam prawo?
Nie, nie masz prawa, bo justynka tak powiedziała.

Też bym się bała po takim czasie hibernacji. W końcu tyle nowości :o
A tak serio - całkowicie rozumiem. Ja też używam TV praktycznie tylko do Netflixa.
Chcesz się por🤬ać?
Jelopku a po co wydawać nawet te 60 zł na ten nudny content? A tak masz jakieś VOD i oglądasz kiedy chcesz i płacisz kiedy chcesz a nie jak ciotka wiążesz się na 2 lata umowa.
Content? Aaa kolega z Warszawy