📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:39

mygyry napisał/a:
Gówno prawda, dlaczego pedofile mają zawsze albo Ofiary wśród chłopców albo wśród dziewczynek? Mało kiedy się słyszy o ofiarach różnych płci, ale to niezbyt pasuje do obrazu wesołych homosi, takich uśmiechniętych i przyjaznych
W kryminalistyce nazywa się to modus operanti. Podobnie, jak seryjny morderca często morduje podobne do siebie osoby. Działa to w ten sposób, że przestępca po tym jak raz uda mu się uniknąć odpowiedzialności za dane przestępstwo zaczyna powtarzać schemat, bo uważa to za schemat skuteczny.

Tak z ciekawości chciałem na necie zobaczyć coś więcej o tym i wpisałem to w Google. Trochę beka z wyników ...

HAL9000/2 napisał/a:
nie oglądam kablówki, nie oglądam satelitarnej, nie oglądam naziemnej... może to dziwne w dzisiejszych czasach ale chyba mam prawo?
Nie, nie masz prawa, bo justynka tak powiedziała.

Damian2 napisał/a:
Jelopku a po co wydawać nawet te 60 zł na ten nudny content? A tak masz jakieś VOD i oglądasz kiedy chcesz i płacisz kiedy chcesz a nie jak ciotka wiążesz się na 2 lata umowa.
Content? Aaa kolega z Warszawy

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie