👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
29 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Widzę moją pracę w przyszłości i jej skutki.Chcę zażyć to samo co ten koleś

orisuniek napisał/a:
Musisz zatem zażyć ściemę!Widzę moją pracę w przyszłości i jej skutki.Chcę zażyć to samo co ten koleś
![]()

wiecie że narkoza reinkarnuje duszę? i wcale nie musisz umrzeć żeby stać się innym człowiekiem czy czym tam innym chcesz
You know who I am?
Yeah.
Who am I?
I dont know....
I'm your dad.
Really???!!! OMG!!!
Yeah.
Who am I?
I dont know....
I'm your dad.
Really???!!! OMG!!!

Kelmans napisał/a:
Obrazek
Tak na serio przy osuwaniu ósemek wystarczy miejscowe znieczulenie i sprawny stomatolog, 10s zęba i bólu nie ma.
Nie wiem co oni ćpają, ale przykładowo po głupim jasiu są najpierw zawroty głowy, a później utrata świadomości/ senność.
10s? Nie miał korzeni czy ci go do wyciagarki przypieli?
Jacooob napisał/a:
10s? Nie miał korzeni czy ci go do wyciagarki przypieli?
wczoraj mialam usuwane 2 osemki, gorna poszla doslownie w 10sec, dolna max 30sec. dluzej trwalo oczekiwanie zeby znieczulenie zadzialalo.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie