Podziwiam takich ludzi jak Fazowski czy Pater. Trzeba mieć jaja by sie odważyć na takie podróże a nie siedzieć jak my przed kompem i podziwiać ich przygody. I jeszcze to życzenie na końcu, mega
Aż się wybiorę w jakiegoś tripa na wakacje, by spróbować jak to jest, podróżować na zbity pysk, bez żadnych planów. A co do tych Panów to pozostaje życzyć powodzenia by ciapaki nie zaj🤬y albo niedzwiedzie nie wp🤬lily

podpis użytkownika
Czysta magia.
RayCHG napisał/a:
Ciekawe ile kóz trzeba zapłacić za j🤬ko z tą dupeczką na końcu
tobie by nie dała nawet za całe stado

Mówcie co chcecie, ale gościu lepiej dociera do Polaka niż Misza. Wydaje mi się nawet, że ma większe jaja, że zapuścił sie w takie rejony. Na pewno nie jest to taki survival jak u Michała, ale żaden odcinek nie nudzi !
Słowa uznania, za odwagę podróżowania do tego typu Państw i to w taki sposób...a najpiękniejsze to polskie kolędy-symbol jednego z najważniejszych Świąt katolickich, rozbrzmiewające na islamskiej ziemi:D
xbandzior napisał/a:
tobie by nie dała nawet za całe stado
Łap piwo !
Kolędy śpiewa...k🤬a...świnia.
podpis użytkownika
Przybyłem, zboczyłem, zwyrodniłem!
2:50 brechłem

podpis użytkownika
9. "To jest sadistic, tu można wyzywać, nie szanować i mieszać ludzi z błotem" - a właśnie, że nie, SADYZDM TO NIE JEST BRAK SZACUNKU, KULTURY I ELEMENTARNEJ WIEDZY ORTOGRAFICZNEJ, a z tym niektórzy lubią sobie ten portal utożsamiać.
Gość jest prze c🤬j
Dziwię, że ma tak mało subskrypcji podczas, gdy jakieś zjeby od minecarfta mają po 100 tysięcy.