📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:42

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

poziom jaki reprezentują polscy aKTORZY jest tak niski że 95% filmów i seriali powinnismy umieszczeć na sadistiku

Nudna ta faza, nic dziwnego że potem ludzie ćpać nie chcą :/
Przez chwilę myślałem,że pan doktor wykorzysta sytuację i ją ruchnie

Hubertus napisał/a:
Ale D N O
Ale, zajebiste. Nie wiem jeszcze czy mi starczy czasu aby to też oglądać, większość dnia spędzam na oglądaniu mody na sukces.
Aha, Ty nie o filmiku, tylko o swoim komentare, rozumiem.

jadła grzyby i jej się śmiać nie chciało haha ciekawe co to za grzyby

ThunderZ napisał/a:
jadła grzyby i jej się śmiać nie chciało haha ciekawe co to za grzyby
![]()
Pieczarki

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie