Jestem w glebokim szoku. Z gory przepraszam za zamiesczenie tego czegos tutaj, chce tylko pokazac ze takie rzeczy tez niestety dzieja sie na swiecie...
Mam nadzieje, ze nikomu sie nie podobalo
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2010-02-13, 12:38
konto usunięte
2010-02-13, 13:25
co to ku*fa sado CLUB ROTATION.
Nie mam nic do muzyki elektronicznej,sam trochę słucham,ale są rzeczy których się po prostu nie powinno robić :/
konto usunięte
2010-02-13, 15:09
Electro maiden.
To skandal. Powinni twórców tego gówna oskalpować i i wywiesić jajami do góry podczas koncertu.
konto usunięte
2010-02-13, 15:48
Za to powinna byc kara smierci...
konto usunięte
2010-02-13, 16:11
Nie za bardzo mi się podoba ale cóż, różnych rzeczy ludzie słuchają. Jak komuś bardziej podchodzi w tej wersji, to niech sobie słucha w tej wersji. A wy już się tak nie wściekajcie ortodoxy bo wam żyłka pęknie. Jedno tylko mi przeszkadza, skoro robią takie rzeczy z piosenkami, to powinni napisać czyj to utwór albo coś.
Najlepsze są miny wszystkich tych typków co słuchają takich szajsów, jak się dowiedzą co to za songi ;]
konto usunięte
2010-02-13, 16:37
Remiks jedna sprawa, ale druga: czy tylko mi ten teledysk przypomina klip do Ice Queen - Within Temptatipn @_@ ?
konto usunięte
2010-02-13, 16:48
konto usunięte
2010-02-13, 16:56
Nothing else mathers szokuje bardziej