👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Jak by to pewien pan powiedział "Miesiąc przed grudniem" ;]

Fedor jak wchodził do ringu to zawsze miałem wrażenie że zabije swojego przeciwnika... tyle siły ile on wkładał w te uderzenia, jest jedyny w swoim rodzaju!

GatecrasherKO napisał/a:
To jest prawdziwa legenda MMA.
Mirko "Cro Cop" Filipović
/watch?v=c6s0k9hE4f0
Emelianenko vs Crocop. Fedor na punkty, Mirko nie mógł nic. Co nie znaczy, że nie jest dobry, ale ta walka wyłoniła prawdziwego króla

Fedor super ale wystarczyło zeby zaczal sie mierzyc z zawodnikami ufc i musial zakonczyc kariere po 3 przegranych z rzedu.

Oglądając takie filmy aż się morda cieszy, nareszcie coś bez muzyki czysty dźwięk soczystego łomotu.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie