👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Wszystko w Warszawie... Shell, zaraz gumball a we wrześniu TG live.

igrzyska dla wieśniaków. zrobił kilka razy rundkę przy pl. Bankowym a gawiedź cieszy się jakby urządzili prawdziwy wyścig F1...

Szok formuła nie straciła zawieszenia na naszych drogach
Pewnie długo szukali dobrego odcinka trasy.

przesmiewca napisał/a:
O KIERWA !!! 200 metrów równej drogi w Polsce znaleźli !!
Sądząc po tym jak go buja na tej prostej, to nie taka równa.

Ja też się ścigam bolidami
A jak mi nie wyjdzie przejazd to klikam "restart race"

A jak mi nie wyjdzie przejazd to klikam "restart race"

Gdyby nie crash to RK siedział by w tym czerwonym rumaku.
Massa po wypadku na Węgrzech to już nie ten sam Massa.
Trochę szkoda mi Massy, bo to sympatyczny gość, ale co on jeszcze robi w SF? Może czekają na powrót KUBka - króla torów?
Jego umiejętności widać doskonale po nawrocie - bez TC to już nie takie proste Felipe?
Fragment od 1:26 w pierwszym filmiku.
Massa po wypadku na Węgrzech to już nie ten sam Massa.
Trochę szkoda mi Massy, bo to sympatyczny gość, ale co on jeszcze robi w SF? Może czekają na powrót KUBka - króla torów?
Jego umiejętności widać doskonale po nawrocie - bez TC to już nie takie proste Felipe?
Fragment od 1:26 w pierwszym filmiku.
i co, zamkneli bankowy, musialem dymac objazdami bo typ sobie kolka robil?
toc mogli mu chociaz cos dluzszego ulozyc ;f

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie