👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:53

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
hahaha ciekaw jestem ile tych samowystarczalnych babo chłopów wyrazi chęć pracy

Ja chętnie i bez feminizmu. Żadna praca nie hańbi, dodaje tylko charakteru, a jak się zmęczysz fizycznie to docenisz każdy pieniądz.

Ciocia Wiedźma mam dla Ciebie +10 do charakteru, wymurujesz mi podbudówkę.

Wraca Krystyna z zebrania feministek, a tu kopalnia. Krystyna nie jest juz feministka

W imieniu feministek pracujących w kopalni, na szybach wiertniczych (kiedy ich mężowie dają dupska w domach) feministek które za chlebem wyjechały za granicę żeby w PL było co do gara włożyć, feministek walczących w prewencji i na 1 linii ognia na misjach oraz w imieniu mądrych policjantów, krasnoludków i 18 letnich dziewic skłądam kandydaturę Kazimiery !!!!!!!

Up - jak masz te ziemniaki w koszyku powinieneś mieć nick " BasketGruli"

Odezwali się "samce alfa sprzed komputera". Jak kobieta prosi was o męską naprawę to wy macie to w dupie, więc się nie dziwię, że kobiety starają się być zaradne ( choć TAK, nie zawsze nam to wychodzi). Śmiejecie się, ale chyba lepiej mieć zaradną kobietę w domu niż jakąś wymalowaną lafirynde z tipsami jak lufa od czołgu. Poza tym, miej szacunek do kobiety, chyba, że ona nie ma go dla ciebie więc spoko.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie