Urażona feministka ślepym miota
podpis użytkownika
"Głupota to więzienie, z którego nigdy się nie wychodzi. Nie ma zwolnień za dobre sprawowanie, każdy kibluje tam na dożywociu"
1................d
2018-10-06, 9:22
Kobiet bić się nie powinno ale niewp🤬lenie tej suce powinno być karane z art 162 KK.
To nie kobieta tylko fenikalistka więc można nap🤬lać bez obaw
Przecież ta dobra kobita mu tylko pomogła wydostać się z tego metra, gdy zauważyła, że sobie nie radzi ze znalezieniem wyjścia
"Kobiety nigdy nie uderzę ale takiej k🤬ie z chęcią przyp🤬olę"
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Wydaje się nie być niewidomy.
T................3
2018-10-06, 12:29
100Burned napisał/a:
Kobiet bić się nie powinno ale niewp🤬lenie tej suce powinno być karane z art 162 KK.
pierdyl napisał/a:
To nie kobieta tylko fenikalistka więc można nap🤬lać bez obaw
A jak powiedział pewien poeta-filozof: "Nikt jeszcze nie udowodnił, że feministka jest kobietą"
1................d
2018-10-06, 13:56
TB303 napisał/a:
A jak powiedział pewien poeta-filozof: "Nikt jeszcze nie udowodnił, że feministka jest kobietą"
To prawda, choć stratowany podczas szarży feministki, tragicznie zmarły mężczyzna na sekundę przed śmiercią zdążył krzyknąć ,,ale brzydka i śmierdząca c🤬a!".
Co sugeruje faktycznie żeńskie pochodzenie feministki.
T................3
2018-10-06, 14:11
Na moje, to po prostu samice o bliżej nieokreślonej płci. Niby c🤬a jest, ale ryje i ogólna aparycja godna mutanta.
1................d
2018-10-06, 14:25
Up jak c🤬a jest to śmiało można r🤬ać. Wystarczy tylko być niewidomym.
T................3
2018-10-06, 14:26
I upośledzonym na dodatek
Był ślepy na jej p🤬lenie i to ją tak podk🤬iło.
e................l
2018-10-07, 1:26
też jestem niewidomy, ale mam klawiaturę Brajla
wyczulony na zmysły i dotyk,więc daleko mam feministki, lesby,przebierańców, kodów, platfusów itd.
to smród jakich mało
a mój normalny pies przewodnik, gryzie takich zjebów w dupę, chociaż ma wściekliznę
Chyba genezą feminizmu jest bycie pasztetem i brak męskiego dotyku. Z resztą samiec bez samicy też popada w paranoję.