Feministki często w dyskusjach z mężczyznami podnoszą argument, że są kobietami niezależnymi. Trudno się z nimi nie zgodzić, bo faktycznie nic od nich nie zależy...
Feministki - 1 Mężczyźni - 0
Nie śmiej się z feministek. Los już i tak je wystarczająco skrzywdził.
podpis użytkownika
Przepraszam za wszystkie moje posty. Z żadnym z nich się już nie utożsamiam.
d................a
2017-06-09, 19:15
Ależ owszem, zależy.
Zależy od nich jak bardzo się później wstydzi reszta kobiet, gdy muszą prosić faceta o cokolwiek.
Same tworzą problemy i wmawiają reszcie, jak koszmarna jest ich sytuacja, żeby później zwalać wszystko na facetów.
Łażą bez stanika, żeby pokazać, że powinno się je szanować albo organizują "Festiwal Okresu", a za "Święto Spermy" wsadzilyby do pudła.
Przez te wszystkie akcje i wymysły tracimy w oczach wszystkie.
@up
Hmmmm.... Masz jakieś fotki z tego festiwalu okresu bez staników?
No bo wiesz... kolega pytał.
Tylko nie dawaj mi zdjęć ze święta spermy.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
d................a
2017-06-09, 19:49
Velture, powiedz koledze, że niestety nie pomogę.
Gdy spytalam, czy mogę zrobić zdjęcie, zaczęły na mnie krzyczeć, żebym przestała je gw🤬cić.
k................x
2017-06-09, 23:38
Velture dziwny jestes, kazdy wie ze, napalasz sie na laski z sadolca, a przeciez nawet dzieci wiedzą, ze wszystkie laski sadolca mają... bolca.
T................3
2017-06-10, 8:10
kevlarx napisał/a:
Velture dziwny jestes, kazdy wie ze, napalasz sie na laski z sadolca, a przeciez nawet dzieci wiedzą, ze wszystkie laski sadolca mają... bolca.
Dlatego jestem za tematem "Pokaż swoją c🤬kę". No bo skoro faceci dają foty penisów w pewnym temacie, to czemu laski nie mają pokazywać cipek? To dyskryminacja płci! Czym niby penis ustępuje cipce?! Hmm? Przecież razem dobrze się uzupełniają
kevlarx napisał/a:
Legenda głosi, że jedna jest prawdziwa i ten kto ją wyrwie zyska magiczne moce.
TB303 napisał/a:
Dlatego jestem za tematem "Pokaż swoją c🤬kę". No bo skoro faceci dają foty penisów w pewnym temacie, to czemu laski nie mają pokazywać cipek? To dyskryminacja płci! Czym niby penis ustępuje cipce?! Hmm? Przecież razem dobrze się uzupełniają
Przecież jest taki temat na hardzie....
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
r................w
2017-06-10, 10:45
wynik meczu Ci się przypadkiem nie pop🤬lił?
@up. Chodzi o to, że ich argument był nie do obalenia, więc "wygrały"
To może w ramach poszanowania równości kobiet i mężczyzn zorganizować święto spermy na cyckach ?
feministki zwyczajnie nie istnieją a jakieś ruchy w tym kierunku to zwykła niepełnosprawność umysłowa
podpis użytkownika
Gdyby mężczyźni posiadali umiejętność rodzenia dzieci, to kobiety byłyby gatunkiem hodowlanym.