To coś to Sheila Jeffreys, feministka (sic!) i lesbijka, a także profesor nauk politycznych na Uniwersytecie w Melbourne.
Takie wypowiedzi tylko utwierdzają mnie w przekonaniu, że feministki to podludzie i powinno się je umieszczać w zakładach zamkniętych...
Tak, tak zaj🤬e ze srejka.
No z wyglądu typowa feministka
b................u
2013-12-14, 18:12
Przeczytałem tylko sraczkowaty słowotok na obrazku i skojarzyło mi się, że muszą to być słowa feministki. Jestem pieprzonym Coperfieldem
W końcu jakiś konkretny materiał z Kwejka!
Nie,e e, w c🤬j żartowałem.
podpis użytkownika
Nie wierze w diabła wierze w zazdrość i zawiść
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
S................s
2013-12-14, 18:15
Na jej widok to orgazm spieprza na drugą półkulę, byle dalej od tego kaszalota...
Takim feministkom to przydałaby się solidna dawka równości w kopalni...
Dla tego co to rozumie i przetłumaczy na chłopski język, piwo!
Feministki to banda nieszczęśliwych kobiet mówiących szczęśliwym kobietą ,że te są nieszczęśliwe.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
S................o
2013-12-14, 20:21
Ale mnie wk🤬ia baba, która nigdy nie widziała c🤬ja w cipie i p🤬li cokolwiek o j🤬ku, tak samo jak ci p🤬leni księża... tfu znaczy pedofile.
Feministki walczą o swoje prawa tylko tam gdzie im to pasuje.
I................a
2013-12-14, 22:11
W młodości nikt jej dobrze nie wypieprzył i jej się we łbie pokręciło.
Wk🤬iają mnie te feminazistki, jeszcze trochę a zaczną myślące inaczej na stosach palić. W ramach praw kobiet oczywiście!
z tego wynika, że każda kobieta jest taka nieszczęśliwa z facetem. mONdre
C🤬y ich swędzą i p🤬lą od rzeczy.
Gówno z tego zrozumiałem...
A co z wibratorami tak chętnie używanymi przez 'kobiety wyzwolone'? "Z jednej strony to narzędzie pozytywne, bo kobieta obsługuje się nim sama, a więc wyzwala swoją seksualność spod patriarchalnej kontroli. Z drugiej jednakowoż rzecz odwzorowuje męskie przyrodzenie, a więc wyzwalając, podstępnie utrwala stereotyp fallocentryczny, a nawet heteronormatywny!"
L................d
2013-12-15, 10:54
Skoro tak nienawidzi mężczyzn to dlaczego wygląda jak facet?