Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Piotrusisko 2013-09-09, 18:46
feministki - kur*isistki!
Zgłoś
KrisCFC 2013-09-09, 19:31
K🤬a bezsens... jak już to syna by nie chciała...

podpis użytkownika

Przybyłem, zobaczyłem i oczom nie wierzę.
Zgłoś
2................8 2013-09-09, 19:41 14
@up ktoś tu nie rozumie
Zgłoś
KrisCFC 2013-09-09, 21:12
23wojtek8 napisał/a:

@up ktoś tu nie rozumie

To wyjaśnij cwaniaku...bo jak widać nie rozumiem a chciałbym..

podpis użytkownika

Przybyłem, zobaczyłem i oczom nie wierzę.
Zgłoś
c................t 2013-09-09, 22:18 3
@up

Chodzi o to, że feministki są za aborcją + są za kobietami, a faceci to chamy szowinistyczne.

A tu mamy feministkę, która mówi, że jest za aborcją, bo nie chce dziewczynki, więc nie jest feministką nie chcąc dziewczynki, a jednocześnie jest będąc za aborcją, stąd mindfuck - ofc łopatologicznie to interpretując.

W sensie kawał taki sobie : d
Zgłoś
Zero_Cool_ 2013-09-10, 19:40 3
Zgłoś
kamuha 2013-09-12, 9:10
chickeneatingcat napisał/a:

@up

Chodzi o to, że feministki są za aborcją + są za kobietami, a faceci to chamy szowinistyczne.

A tu mamy feministkę, która mówi, że jest za aborcją, bo nie chce dziewczynki, więc nie jest feministką nie chcąc dziewczynki, a jednocześnie jest będąc za aborcją, stąd mindfuck - ofc łopatologicznie to interpretując.

W sensie kawał taki sobie : d

no to zes wyjaśnił. A już myślałem że to ma jakieś ukryte znaczenie którego nie rozumiem.

Feminizm feminizmem, ale aborcja nie jest domeną tego ruchu (czyt. aborcja nie jest związana z ruchem feministycznym).
Zgłoś
Machol 2013-09-12, 9:49
@up: Ta.

podpis użytkownika

Rzeczy trudne dają się rozłożyć na prostsze. Rzeczy proste nie dają się dalej rozbijać i musimy w nie po prostu uwierzyć albo chrzanić je.
Zgłoś
zejfi 2013-09-12, 17:00

podpis użytkownika

I'm not crazy, my reality is just different than yours.
Zgłoś
c................t 2013-09-12, 21:45
kamuha napisał/a:

no to zes wyjaśnił. A już myślałem że to ma jakieś ukryte znaczenie którego nie rozumiem.

Feminizm feminizmem, ale aborcja nie jest domeną tego ruchu (czyt. aborcja nie jest związana z ruchem feministycznym).

Powiedziałem, że łopatologicznie patrząc.
A aborcja jest związana z ruchem feministycznym, gdyż Panie uważają, że to ich ciało i mają prawo decydować o nim same. Ale nie jest to ich domeną, bo nie trzeba być feministką, by popierać aborcję.

Przy tym nie wszystkie na pewno są za, ale większość feministek aborcję popiera. Także związana jest, lecz domeną niet.
Zgłoś