👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:03

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wstydź się!
Tak bezczelnie córkę wykorzystywać na rzecz sadistica, dziś karteczka jutro cycki!
Tak bezczelnie córkę wykorzystywać na rzecz sadistica, dziś karteczka jutro cycki!

coś mi się wydaje, że ten symbol na końcu to jest jakiś znak ruskiej grupy takich dziewuszek...

Niby reklama gównianego amerykańskiego napoju a tu taki zwrot akcji

Mi feminizm kojarzy się z sektami. Nie można z takimi feministkami rzeczowo porozmawiać. Nie da przekonać, żadnym, choćby najmocniejszym argumentem.
Feministka - KOBIETY ZARABIAJĄ MNIEJ NIŻ MĘŻCZYŹNI!!!
Normalny człek - Ale w Polsce różnice w płacach są jednymi z najmniejszych w Europie i na świecie.
Feministka - KOBIETY NIE SĄ NA EKSPONOWANYCH STANOWISKACH!!!
Normalny człek - Ale w Polsce kobieta jest premierem, trzy ministerstwa są prowadzone przez kobiety, szefem Kancelarii Prezydenta jest kobieta i wiele innych.
Feministka - KOBIETY SĄ BITE I TŁAMSZONE W DOMACH!!!
Normalny człek - Ale w Polsce wskaźnik przemocy domowej jest najniższy w całej Unii.
Tak jakby próbowały w całości przenieść feministyczne ideolo z zachodu ale to ideolo zupełnie nie pasuje do Polski.
Rozbawił mnie jeden z transparentów:
Feministka - KOBIETY ZARABIAJĄ MNIEJ NIŻ MĘŻCZYŹNI!!!
Normalny człek - Ale w Polsce różnice w płacach są jednymi z najmniejszych w Europie i na świecie.
Feministka - KOBIETY NIE SĄ NA EKSPONOWANYCH STANOWISKACH!!!
Normalny człek - Ale w Polsce kobieta jest premierem, trzy ministerstwa są prowadzone przez kobiety, szefem Kancelarii Prezydenta jest kobieta i wiele innych.
Feministka - KOBIETY SĄ BITE I TŁAMSZONE W DOMACH!!!
Normalny człek - Ale w Polsce wskaźnik przemocy domowej jest najniższy w całej Unii.
Tak jakby próbowały w całości przenieść feministyczne ideolo z zachodu ale to ideolo zupełnie nie pasuje do Polski.
Rozbawił mnie jeden z transparentów:

rottenfetus/blacksheep/voidinfinity - nic nie warte smiecie.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie