To się musi w końcu skończyć....
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Będąc w ciąży, samce mają(wkładają ) k🤬sy do matczynych p🤬d. Oni gw🤬cą te wszystkie matki.
To jest moje tłumaczenie.....

a czy mógł by ktoś mi to profesjonalnie przetłumaczyć, bo coś czuje że mi kontekst ucieka...
Z p🤬dy powstałeś, p🤬dą zostaniesz.
ona pisze o tym, że ksiądz na kazaniu puscił bąka z dupy strony
l................r
2017-05-08, 0:53
PanKukuruźnik82 napisał/a:
Będąc w ciąży, samce mają(wkładają ) k🤬sy do matczynych p🤬d. Oni gw🤬cą te wszystkie matki.
To jest moje tłumaczenie.....
a czy mógł by ktoś mi to profesjonalnie przetłumaczyć, bo coś czuje że mi kontekst ucieka...
Jest mowa o tym, że jak jakaś kobieta ma płód płci męskiej, to automatycznie jest gw🤬cona przez swojego syna, bo on ma w niej penisa.
I każdą z tych idiotek, można posądzić o współżycie z nieletnim.
podpis użytkownika
Pieprzyć głupków.
I gitara, niech się nie rozmnażają.
v................0
2017-05-08, 15:14
Równie dobrze można by było oskarżyć kobiety że masturbują się dziećmi, wkładając je sobie do waginy. Zabójcza logika.
Tępe p🤬dy nie potrafią odróżnić pochwy od macicy, ja prdl...
P................k
2017-05-08, 16:44
Kiedy ostatnio przepusciliscie kobiete w drzwiach lub w inny sposob zachowaliscie sie jak prawdziwy facet, a jej sie to nie spodobalo? K🤬a, te feminazistki to jest margines marginesu, wiekszosc kobiet jest zdecydowanie normalna, nie dajcie sobie prac mozgow. Jakos wszystkie te dziwactwa i sp🤬olenia pojawiaja sie zawsze w necie/mediach, a nigdy w rzeczywistosci. Nie zwracajcie uwagi, to jest celowe nastawianie ludzi przeciwko sobie. Takimi sie latwiej rzadzi.
Ale wiecie, że to profil śmieszków z proud womynów? (spójrzcie na nazwę, pieniacze)
K🤬a mać, od kiedy płód w czasie ciąży znajduje się waginie? No błagam.
Żartować i trolować można, ale niech to chociaż ma minimalny sens. Minimalny.
podpis użytkownika
Okres ważności moich postów kończy się z chwilą ich opublikowania
Kobiety w ciąży w ogóle nie powinny być w ciąży...
podpis użytkownika
ŚMIERĆ ŻYJACYM