Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:53
Feminizm
konto usunięte • 2013-01-28, 4:35
Czym się różni feministka od normalnej kobiety? Przede wszystkim inteligencją. Feministka krzyczy i walczy, aby mogła robić to samo co mężczyzna, a kobieta mówi mężczyźnie, aby zrobił to za nią. To może jest śmieszne, ale to nie jest dowcip

gdzieś tam znalazłem ale się zgadzam
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kucma19 2013-01-28, 10:51 4
czyli co? zenic sie czy nie?
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-28, 11:01 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-28, 11:04 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-28, 11:15 4
Wysłać je do kopalni, odechce im się feminizmu i pierwsze do garów będą leciały...
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-28, 11:21 4
Feminizm kończy się gdy trzeba wnieść szafę na 8 piętro.
Zgłoś
Bułka_bez_Masła 2013-01-28, 11:49
Zgłoś
Kantel 2013-01-28, 13:37
Ja mam własną metodę leczenia feminizmu, bardzo proste składniki:

- 10x komplementów dziennie
- 5x przytuleń
- 2x "Kocham Cię"
- 1x porządne wieczorne rżnięcie

Do ostatniego punktu przykładamy się najlepiej, zazwyczaj solidne "na pieska" wypuka feministyczne myśli do końca i porządnie naszą dziewuchę zmęczy.

Tak więc i spokój w nocy i brak gdakania za dnia.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-28, 14:11
Sens tego może i dobry ale ujęty jakby to pisał jakiś półgłówek...
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-28, 14:28 6
Feministki: Nie nienawidzą facetów, ale chcą być jak faceci.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-28, 14:28 2
@Kantel: Ja znam lepszy, dobre rżnięcie za każdym razem, gdy zaczyna marudzić, dobrze wyposażona kuchnia i od czasu do czasu komplement, albo kwiatek, ale nie za dużo, żeby nie przyzwyczajała się, bo jej spowszednieje

Co do ostatniego, to do każdej pozycji i przy pukaniu lepiej zachować pól metra od ściany dla głowy (kto się nad tym dlaczego i po co pół metra, to nie oszuka nas i siebie, jest rudy i nie będzie miał dziewczyny) :]

Aaaa plus mojej metody jest taki, ze jeszcze jest obiad lub kanapka przynajmniej
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-28, 15:14
Feministki to kobiety, które w dzieciństwie zapewne naoglądały się jak ich matka musiała wszystko robić pod dyktando ojca, może one też, to teraz mają skrzywienie. A to była zwykła patologia, którą można wyleczyć na sesjach u psychologa.
Zgłoś
radek225 2013-01-28, 16:41 5
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-28, 17:26
Kiedyś to kobieta siedziała sobie w parku i popijała kawkę, a mężczyzna musiał jej pilnować, dziś to menele piją wino w parku, a kobieta chodzi z pałką i ich pilnuje
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-28, 17:40 2
Pilnie zatrudnię feministkę za 2xpłaca faceta do rozładowania 4ton węgla
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem