📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:00

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

jak ja tej S[zcz]]uki nienawidzę - na nią szkoda nawet gazu by było

nie widze sensu wstawiania na sadistica demotywatorow , ktos bedzie chcial to sam tam wejdzie ;x
Na demoty.pl jest miliard żałosnych obrazków, tu można wrzucać te lepsze
Z resztą ten obrazek mam od kogoś z Grona, zajebiście mi się spodobał, więc postanowiłem się podzielić

Hehe ale dobry jest... bo kobieta powinna być kobietą może to staroświeckie ale boję się wsiąść do autobusu jak kobieta prowadzi... mam kumpla policjanta i raz wysłali ich jako wsparcie przy jakiejś tam większej burdzie dojeżdżają na miejsce a tak Pani policjant się zamknęła w radiowozie a jej partnera okłada grupka dresów... no za biurko z taką, następny przykład laleczka z mojego kwadratu pazurek fryzurka itd i ona startuje do straży granicznej chce zobaczyc jak ona nad Bugiem w środku nocy w błocie po kostki goni przemytnika

Prawdziwie silne charakterem kobiety to nierzadko te najblizsze nas borykace z klopotliwa opieka nad dzieciakami z pijacym mezem klopotami finansowymi itd etp a nie banda szczuk roztrzasajaca swoje jinteligetne dywagacja na temat ciezkiego losu jej 'siostr' machajac przy tym z duma swoim ukrytym falusem na ekranach telewizorni
co do demotow to sorry ale te 'miliardy glupich' obrazow to mozna i na sadisticu znalesc
nie mam nic przeciwko wrzucaniu tu wspomnianych demotow dopoki nikt nie bedzie pisal ze maja glupie psujace zdjecie podpisy i ze nie powinna ich tu byc

co do demotow to sorry ale te 'miliardy glupich' obrazow to mozna i na sadisticu znalesc

nie mam nic przeciwko wrzucaniu tu wspomnianych demotow dopoki nikt nie bedzie pisal ze maja glupie psujace zdjecie podpisy i ze nie powinna ich tu byc

A ja powiem tak, ona podobno skończyła polonistykę, rozmawiałem z wieloma polonistami i ludźmi którzy aktualnie takowy kierunek studiowali i wszyscy byli zdziwieni że ów Pani skończyła polonistykę... Ponieważ na którymś roku są zajęcia z dykcji i wymowy, jeśli ma się taką wadę jak Pani Szczuka to tego przedmiotu nigdy się nie zaliczy;] Więc wydaje mi się że to prawda o tym co kiedyś media głośno trąbiły, że tatuś (MĘŻCZYZNA) załatwił jej zaliczenie z tego przedmiotu.
Daciuch napisał/a:
A ja powiem tak, ona podobno skończyła polonistykę, rozmawiałem z wieloma polonistami i ludźmi którzy aktualnie takowy kierunek studiowali i wszyscy byli zdziwieni że ów Pani skończyła polonistykę... Ponieważ na którymś roku są zajęcia z dykcji i wymowy, jeśli ma się taką wadę jak Pani Szczuka to tego przedmiotu nigdy się nie zaliczy;] Więc wydaje mi się że to prawda o tym co kiedyś media głośno trąbiły, że tatuś (MĘŻCZYZNA) załatwił jej zaliczenie z tego przedmiotu.
po pierwsze - pieprzysz kocopoły.
po drugie jest historykiem literatury, nie polonistką.
po trzecie znam facetów, którzy nie wnieśliby szafy nawet na 2 piętro

Gondone napisał/a:
po pierwsze - pieprzysz kocopoły.
a może troszke bardziej rozwinąć wypowiedź???? czy niestety masz z tym problem?
Gondone napisał/a:
po drugie jest historykiem literatury, nie polonistką.
Hmmm może masz racje, wybacz, u Wojewódzkiego przedstawiała się jako polonistka...
Gondone napisał/a:
po trzecie znam facetów, którzy nie wnieśliby szafy nawet na 2 piętro
a ja znam kobiety które by wniosły i co?

jeśli chodzi o zajęcia z dykcji i wymowy, to przeglądam właśnie siatkę zajęć i nie widze tam nic takiego. chyba tylko przyszli nauczyciele mają taki przedmiot.

Bogna napisał/a:
chyba tylko przyszli nauczyciele mają taki przedmiot.
rozmawiałem z nauczycielami i przyszłymi nauczecielami, więc bardzo możliwe. Dlatego wcześniej napisałem "podobno".

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie