👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
🔥
Sosnowiec,31.07.2025
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ludzie nie ogarniają mocy. Albo przesiadają się że120 od razu do 400 koni.
Znam ziomka który z MZki przesiadł się od razu na Hayabusę.
Po 2-3 miesiącach kwiaty mu na grobie położyłem.
ra0mir napisał/a:
a on ci gałę na czole .....
ten jak z podpierduchy podszedł z tym telefonem
"nie nagrywam ferrari, nie celuje w ferarri"

Hexagon napisał/a:
a on ci gałę na czole .....
Osoby używające więcej niż 3 znaków interpunkcyjnych to osoby z zaburzeniami własnej osobowości.
Tak że nie będę się z tobą kłócił, nie ta liga

Chyba coś mu nie wyszło. Zazwyczaj jak to robią w Hameryce to po rozpieprzeniu bankomatu np.samochodem z łańcuchami to przynajmniej do gotówki się dostawali a tu ani kasy z bankomatu i auto też w sumie zostało na miejscu przestępstwa

ra0mir napisał/a:
Miesiąc temu jak zmieniałem opony na zimowe to gość mi mówił, że babeczka, która miała być przede mną odwołała wizytę bo jak odbierała samochód z salonu (jakiś elektryczny VW) to wdepnęła gaz za mocno i wylądowała na ścianie

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie