Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się

Trochę się jednak zmieniło, to na górze i tak k🤬a lepsze, przynajmniej można w nim palić...

podpis użytkownika

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym,ani każdym innym po nim następującym .Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny i c🤬j.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-08-18, 16:16
Pod krakowem na A4 w maju spaliło się FF.
Zgłoś
nemiroff 2012-08-18, 17:55
mam nadzieję że wojewódzkiego i z wypożyczallni i będzie musiał sk🤬iel teraz płacić.
Zgłoś
Hippo 2012-08-18, 19:43
moto.wp.pl/kat,92714,title,Ferrari-California-splonelo-w-Warszawie,wid...

Ferrari nie było ubezpieczone
Zgłoś
mateelv 2012-08-19, 0:14
co za tłuki. Ten tekst z filmu jest KULTOWY! Czemu każdy ma dostęp do neta...
Zgłoś
Ludomir 2012-08-19, 0:27 1
To Ferrari nie jest amerykańskie?

podpis użytkownika

Widzisz źdźbło w oku bliźniego, a belki w swojej dupie nie zauważasz.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-08-19, 16:54
Akurat tak się składa, że California to model produkowany praktycznie specjalnie na rynek amerykański (nawet na wikipedii można się tego dowiedzieć, poza tym to nie potwór jak inne Ferrari, tylko wóż, który ma dobrze wyglądać, co samo świadczy o tym, gdzie najchętniej go kupią (w USA i Warszawie)).
Zgłoś
aopia 2012-08-31, 2:14
To nie pierwszy raz kiedy włoskie supercary tak kończą swój żywot. W Lamborghini niby zły materiał uszczelki, w Ferrari słabe chłodzenie. A prawda jest taka, że te samochody nie są w ogóle przystosowane do bycia samochodem. Pięknie brzmią, pięknie jeżdżą, pięknie wyglądają ale co z tego jak i tak po dłuższej jeździe niż 3 tysiące kilometrów skończą w "piecu". Już lepiej wypada przy nich McLaren, Bugatti, Pagani(tak wiem włoskie), Koenigsegg, Maserati(wiem). Czy były przypadki samozapłonu supercarów tych marek? Nie. Więc chyba jest coś nie tak z drogowymi wersjami samochodów tych dwóch marek.

Edit: Okej, jeden przypadek MP4-12C
Zgłoś