📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Eh @okar19 nie to, że Cię nie lubię czy coś, ale często podpadasz. Żywcem z ju tube walisz filmikami
[filmik który ma 4 lata albo lepiej no sorry]
albo było.pl często, gęsto.
P.S Nawet się nie postarałeś, żeby podkład zmienić ;/

albo było.pl często, gęsto.
P.S Nawet się nie postarałeś, żeby podkład zmienić ;/
@up. Co się czepiasz? Ja nie widziałem, mimo, że filmik ma 15 milionów wyświetleń

a wracając do filmiku to od razu było widać ze to nie seryjna scuderia, zbierała sie za dobrze

Dobra a może by tak ktoś dla niekumatych zdjęcie jebnął całego samochodu?
Czy każdy musi kopiuj/wklej na google?
Czy każdy musi kopiuj/wklej na google?

Fajnie okar. Mi z ferratri najbardziej podoba sie testarossa i jej dźwięk

możliwe, że coś było majstrowane pod maską bo Scuderia ma prędkość maksymalną 320km/h. Co nie zmienia faktu, że to świetna maszyna

Jak se podepnę wiertarkę do licznika to i komarem 420 pociągnę. A dźwięk też sadystyczny będzie.
Rzeczywiście sadystyczne, niedługo ktoś wrzuci filmik z dźwiękiem silnika Kamaza.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie