📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
10 minut temu

@up
No tak, bo każdy kto nie jest biedny, jeździ ferrari na co dzień .
A ty oczywiście stwierdziłeś, że Ferrari nie dojedziesz z Salonu w Warszawie do swojego domu w Sosnowcu i z tego właśnie względu wybrałeś golfa 3.
No tak, bo każdy kto nie jest biedny, jeździ ferrari na co dzień .
A ty oczywiście stwierdziłeś, że Ferrari nie dojedziesz z Salonu w Warszawie do swojego domu w Sosnowcu i z tego właśnie względu wybrałeś golfa 3.

xo jak co ale montowanie kwadratowych kierownic żeby być "cool" duzo mówi o marce...

Krótka historia Ferrari w Polsce - dowolne 200 metrów nawierzchni jezdni. Dziękuję dobranoc.
A ja wolę Lambo
Markę która robi samochody, a nie koszulki, czapki, breloczki, spodenki, buty, no i auta przy okazji
ten dźwięk launch controla

ten dźwięk launch controla
Akcja sprzed dwóch tygodni: Katowice, Aleja Rozdzieńskiego, światła na charakterystycznym "kwadratowym" skrzyżowaniu na wysokości Hotelu Novotel, pojedynek gigantów: z lewej czarne Ferrari, a z prawej ja w swojej czerwonej strzale: Peugeot 106, 1.1 benzyna, 60 KM.
Jak się później okazało, Ferrari miało blachy SO i kupił je sobie bongman za kasę zarobioną przy połowie kalmarów.
Jak się później okazało, Ferrari miało blachy SO i kupił je sobie bongman za kasę zarobioną przy połowie kalmarów.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie