👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:53

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

niech każdy kto ma głupie pomysły na wyścigi zdechnie we wraku smażąc się w płomieniach...

Cóż, jak się ścigać przy takim ruchu (nie popieram) to chociaż nie stwarzając dodatkowego zagrożenia dla siebie nawzajem, jak koleś w ferrari, który za wszelką cenę musiał być pierwszy i miałby skasowany wóz, gdyby GTR nie uciekł. Niestety, uciekł, złapał pobocze kołami i później już z górki... Dobrze, że się zatrzymał, a nie uciekł. Tak czy inaczej głupota, a ze strony ferrari również chamstwo.
Kamilp4 napisał/a:
nasze autostrady mają po 4 pasy tylko przy poborze opłat
albo liczac obie strony

Ten z renault talii dobry kierowca.. jak ładnie wyprowadził samochód

Nikt nie zwrócił uwagi na to, jak koleś (bo na pewno nie baba), w którego uderzył Nissan, ładnie uniknął zderzenia z barierkami
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie