Ten skuter nadaje się nie tylko na śnieg
podpis użytkownika
At my signal unleash the shitstorm.
_................_
2015-07-20, 10:15
Ferrari na śniegu już by nie było takie fifa-rafa...
no wiecie, rower z silnikiem od skutera śnieżnego też pewnie wyprzedzi ferrari. K🤬a takie wyścigi są bez sensu.
Co za debil jeździ skuterem śnieżnym po asfalcie. Przecież skuterem śnieżnym jeździ się po śniegu.
To tak jakby wsadzić dziwce wibrator odbytniczy do c🤬y.
jest ferrari vs skuter sniezny, bylo ferrari vs maluch, vs passat kwadraciak w dieslu, vs c🤬j wie co jeszcze i za kazdym razem przegrywa - podsumowujac ferrari to jedna wielka c🤬jnia!
Zwykła fizyka. Niska waga + ogromna powierzchnia tarcia + odpowiedni napęd
Nic specjalnego...
podpis użytkownika
Wszystko co pisałem, piszę i będę pisać jest fikcją i TOTALNIE nie utożsamiam się z tymi poglądami. Po prostu humor, oderwanie od szarej, dołującej rzeczywistości.
plotę bzdury
*sypki drift po blacie*
s................a
2015-07-22, 12:01
Mercury001 piszesz jakby ogromna powierzchnia tarcia była plusem.
_Ziemowit_ napisał/a:
Ferrari na śniegu już by nie było takie fifa-rafa...
i skuter ... do pierwszego zakrętu na asfalcie
Te Ferrari to się zbiera jakby miało 1.6 w LPG...
e................e
2015-07-22, 12:08
Mercury001 napisał/a:
Zwykła fizyka. Niska waga + ogromna powierzchnia tarcia + odpowiedni napęd
Nic specjalnego...
Siła tarcia nie zależy od wielkości powierzchni, tylko od jej rodzaju i nacisku, więc mości panie, sp🤬alaj do książek, zamiast płaszczyć grube dupsko przed komputerami.
Aż mi się przypomniała akcja jak w zimie byliśmy na feriach u znajomego w górach i śmigaliśmy na skuterach arctic cata i wszyscy zadziwieni jak to wskazówka prędkościomierza do 70 w parę sekund przeskakuje, później jeszcze jak się okazało iż licznik był w milach to nam szczęki jebły na glebę, podsumowując mój bezsensowny wywód te skutery pop🤬lają jak głupie.
Płozy to chyba słoniną smarował. Przynajmniej allahy nie będą jeździć
t................x
2015-07-22, 15:57
strasznie brzydka ta laska na tym skuterze, ale mimo to i tak jakiś koleś se pomacał, desperat.
bezpieczeństwo - priorytet nr 1. szkoda ze sie nie wyp🤬olił na tym skuterze