Główna Poczekalnia (1) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 40 minut temu
🔥 Sosnowiec,31.07.2025 - teraz popularne
Ferrari
MichaU • 2014-01-02, 19:10
Światła na skrzyżowaniu. Stoi Łada a obok Ferrari F50. Kierowca Łady odkręca szybę i pokazuje kierowcy Ferrari żeby zrobił to samo. Kierowca Ferrari opuszcza szybę. Kierowa Łady pyta:
- Powiedz mi przyjacielu jak się sprawuje ten twój samochód? Dobry on chociaż, czy nie bardzo? Bo jak tak patrzę po ulicach, to jednak mało ludzi się decyduje żeby go kupić.

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2014-01-02, 20:02
Dobrze, dobrze. Im mniej popularne auto, tym tańsze.
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-02, 20:52 7
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
weynrob 2014-01-02, 20:53 18
to 20 piw to chyba od calej rodziny dostales na otarcie lez
Zgłoś
przemello 2014-01-02, 21:04 4
@up ten jest dobry Gorsze tutaj lądowały
Zgłoś
alex037 2014-01-02, 21:35
Od razu spojrzałem na autora (myślałem że Bongman) a tu takie rozczarowanie coraz więcej wiary wrzuca tu takie suchary ... Aczkolwiek od razu przypomniał mi się klasyk youtube.com/watch?v=3s3gyUIdDos
Zgłoś
weynrob 2014-01-02, 22:40
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-02, 23:20
Zgłoś
weynrob 2014-01-02, 23:54 1
wormarder,

nie podrywaj mnie bo nie gustuje w pedalach
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-03, 0:19 1
fake w ferrari się nie "odkręca szybek "
Zgłoś
spiepszaj_dzbanie 2014-01-03, 1:10
@pepaok
Bo wszystkie wybili zazdrośni sąsiedzi?
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-03, 2:05 3
@pepaok

Jeszcze coś?

Swoją drogą, auto za tyle kasy, a szyba na korbkę?
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-03, 5:29 3
Zgłoś
qubus93 2014-01-03, 9:33 2
po co radio jak za dupskiem masz prawie pięć litrów czystej orkiestry
Zgłoś
Awyhter 2014-01-03, 13:17 3
Wersja PL zamiast Łady oczywiście Passeratti
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem