ciekawe tak samo jak i Hummer H1 w LPG... a Taki kwiatek tez widziałem w Zielonej Górze

zajebiste, tylko k🤬a żeby otwierać klapę do tankowania, powinni zamiast znaczka ferrari dać zawór do tankowania eLPeGie

No i mamy kolejnego mistrza prostej i miłośnika przytulania drzew.
Nie ma czegoś takiego jak podtlenek LPG. Może być podtlenek azotu N2O, podtlenek chloru Cl2O, podtlenek węgla (C3O2). LPG to mieszanina ciekłych propanu i butanu, a nie ma podtlenku propanu lub butanu.
musi j🤬 gazem* w bagażniku.
*tak wiem gaz nie ma zapachu, śmierdzi dodatek pozwalający wykryć wyciek w szybki sposób
*tak wiem gaz nie ma zapachu, śmierdzi dodatek pozwalający wykryć wyciek w szybki sposób
podpis użytkownika

squallaz napisał/a:
Nie ma czegoś takiego jak podtlenek LPG. Może być podtlenek azotu N2O, podtlenek chloru Cl2O, podtlenek węgla (C3O2). LPG to mieszanina ciekłych propanu i butanu, a nie ma podtlenku propanu lub butanu.
przecież podtlenek lpg to ironia
squallaz napisał/a:
hehhehe padlem....
Cytat:
Ty naprawdę jesteś taki upośledzony czy udajesz?
Cytat:
To jest szczyt szczytów bycia Polakiem:P
Blachy germańskiego najeźdźcy.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

ja tam bym chetnie przygarnal takie ferrari, zap🤬lalbym codzien do roboty a zaplacil niewiele wiecej niz za bilet miesieczny. c🤬j tam ze obciach ile zabawy przy tym

ogolnie nie wiem dlaczego uwazanie ze gaz jest siarą? moze ktos mi to wytlumaczyc? mamy gazy lpg, lng? i cng...jeden z nich ma wiecej oktanow niz v-power... przeciez benzyna tez spala sie w formie gazu...przeciez to nie benzyna sie pali tylko jej opary... chyba cng ma 110 oktanow...zaczna robic auta przystosowane do tego gazu to ja bym z checia to brał bo po pierwsze taniej a po drugie mocniej. Nie, nie mam auta na gaz tylko mnie wlasnie zastanawia czemu to jest taka siarą...Wiem ze przerabianie drogich aut na gaz to jest glupota ale z drugiej strony policzcie sobie jaka to jest oszczednosc. Bogaci ludzie pomimo tego ze maja w h🤬j kasy to maja tez w h🤬j wydatkow wiec dlatego są skąpi. Ja bym z checia przyjal ferrari na gaz cng...wiecej oktanów i oszczednie k🤬a...aa i auta wtedy by byly tansze bo firmy nie musialy placic tego podatku za srodowisko