👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
21 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Tylko hindusi mogą taplać się w gównie i uważać to za święto. Co prawda pedały też to lubią ale nie mieszajmy tematów...
- Cisnął w nas gównem
- Zmieszać kogoś z gównem
- Gówniany sport
- Co masz w ręku? Gówno!
- Zmieszać kogoś z gównem
- Gówniany sport
- Co masz w ręku? Gówno!
Czy są oblepieni gównem czy nie, ich skóra i zachowanie, styl życia nadal takie samo - Gówniane
Tam widać, że gówno to gówno. A u nas? Pis dobry bo dajo. Po złe bo zabierajo, konfa king i pany bo korwin, szczepionki super bezpiecznie i zatrzymaja świrusa, wolne miedia tvn i tak dalej i tak dalej. Gdzie wy wydzicie jakąś różnice? Tam gówno wygląda jak gówno a u nas wygląda jak stara baletnica z garbem ale nie... znajdują się całe "muchy" i to się prześcigają, że piękne i nie gruba, że kto wybrzydza ten nie r🤬a i tak mamy. "Wolną Polskę"
cuurniprime napisał/a:
Tylko hindusi mogą taplać się w gównie i uważać to za święto. Co prawda pedały też to lubią ale nie mieszajmy tematów...
pedał też tam jest 20 sekunda homokomando w stringach .
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie