Trochę długie ale dobrze odkrywa stan umysłu uczestników, szczególnie mundurowych
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 12:17
focusek napisał/a:
wylapalby na p🤬de odrazu ciota z kamera.
Jezu,ale ty jestes twardy i taki meski....
rzygam na kapusiów, takich którzy jarają się takimi tematami,
od czasów ZOMO tak mam
od czasów ZOMO tak mam
Miałem podobnie stało kilka samochodów więc i ja zaparkowałem wśród nich ,przyszłem po pewnym czasie nikt nie dostał za wycieraczki mandatu tylko ja dostałem -nie znali mnie i mojego auta,
mutant napisał/a:
Do nieudolnych policjantów jeśli to czytają - pieszy jest uczestnikiem ruchu któremu możecie wydać polecenie jeśli się do niego nie zastosuje popełnia wykroczenie z art 92.1
Uczestnikiem ruchu to może sobie być na drodze publicznej a nie chodniku między sklepem a trawnikiem!
oleyu napisał/a:
Frajerek oderwany od rzeczywistości. Wiadomo, że nie powinno się stawać na trawniku, chodniku. Ale co zrobić jeżeli jedziesz do lekarza, załatwić sprawę i miasto nie pobudowało parkingów. Nie ma innej możliwości.
Frajer i tyle moim zdaniem.
Z rozpędu dałem piwo. Powinna być opcja usuń
Wszyscy co piszą że gość ma rację, są dobrze pokręceni i lepiej niech nie opuszczają swoich, zarośniętych nor !!! Pozdro 600
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie