4 oki snajper
Przerwa na fajke
Rudy w tle
Kpt John Price
Stary Wyjadacz
Wywóz allah Akbarów
Jakiś dowódca udziela wywiadu
Konto usunięte
2013-05-25, 16:35
Może jeszcze wrzuć zdjecia rodzinne do kolekcji ?
Trzeba być praawdziwym C🤬JEM a nie patriotą żeby podniecać się polską armią a jednocześnie górkę pod Wawelem, naszą dawną siedzibą królów polskich, nazywać "zakolem Wisły obok Hotelu Sheraton". Wstydz się c🤬ju!
podpis użytkownika
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Ja p🤬le Bloodwar czy Ty k🤬a jesteś taki tępy czy tylko udajesz? Widzisz żebym się podniecał? Pierwsze takie wydarzenie w Polsce jeżeli chodzi o siły specjalne to dlatego wrzuciłem, i k🤬a jest to zakole wisły baranie jeden a jak już się przyp🤬alasz o "górke pod Wawelem" to powiem Ci że wszedłem tam tylko po to żeby zrobić zdjęcie całości, następnym razem sam rusz swoją leniwą p🤬dę i wykaż się swoimi zdolnościami
Zlot żołnierzy z kal of duti
Jak by dawali polowanie na Kozojebców to bym na to jeździł , w Lublińcu nie było
Konto usunięte
2013-05-26, 13:28
Fajna ta niebieska bluza na drugim zdjęciu.. Gdzie kupiłeś?
Konto usunięte
2013-05-26, 15:45
Do tego były pokazy spadochronowe, akcja przejęcia jednostki pływającej (atak z wody i powietrza), akcja "czyszczenia" zajętych budynków wraz z detonacją IED przez robota pirotechnicznego, akcja desantu nurków i jeszcze przelot CASY, Herculesa i Bryzy. A śmigłowiec to rzeczywiście MI-17.
Konto usunięte
2013-05-26, 15:46
Niestety nie wiedziałem o tym, a z pewnością poszedłbym tam. Dzięki za fotki
Konto usunięte
2013-05-26, 15:47
Ej chłopaki ja myślałem że na pierwszym zdjęciu jest ultranowoczesny wojskowy wózek
Konto usunięte
2013-05-26, 15:47
Zapraszam na festyn do 5pa!!
Można zobaczyć piechurów z lat 50 poubieranych w pasoszelki czy też dobrze znane op1
Między innymi również pojazdy powojenny uazy i topki!