👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Świetna atrakcja dla dzieci.. Niech jeszcze fleta na wierzch wystawi. Może jakiś fake ... Troche mi się nie chce wierzyć, że dla dzieciaków gołego chłopa by postawili, chociaż ... świat jest chory
pewnie jakis ksiadz bo kto jak nie ksieza "kocha" wszystkie dzieci....

Dionizos... Swoją drogą, szczęście, że dzieciaki nie dostrzegają tu perwersjii...
Nooo dalej dzieciaczki, pociągnijcie sobie winka od dziadzia dionizego
-Slurp
-Slurp
Prawie jak Borysewicz na festynie z okazji dnia dziecka we Wrocławiu w 1986.

Ten obrazek to najdziwniejsza rzecz do której kiedykolwiek się masturbowałem...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie