👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
16 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@ OCB
Rozumiem brak widoku maczet dla rodowitego krakusa jest nie do przyjęcia.
Rozumiem brak widoku maczet dla rodowitego krakusa jest nie do przyjęcia.

Diagnoza tego spolecznego fenomenu jest prosta, kibice to prymitywni ludzie w 95%, potrzebuja drzec morde i pokazywac sile, bedac zjednoczeni pod jednym szyldem czuja sie zaangazowani w cos wiekszego, walcza o cos, bo ich codzienna rzeczywistosc jest nudna jak obsrany papier, wiem bo mam takich zanjomych, albo tluka sie jako mechanicy z dniowka 10 zl/ godz, albo obsuguja jakies hoteele w serwis a szczytem marzen jest golf 4. W wieku lat 60-70 Ci ludzie beda lazic jako moherowe berety i drzaec morde pod dyktando takiego KAczynskiego i Rdzyka do spolki.
Nie chodzi o male zarobki czesto prymitywem jest sie niezaleznie od statusu materialnego, prymitywizm lezy w biedzie umyslowej. Znam robotnika budowlanego ktory pochalnia ksiazki i czyta 5 razy tyle co ja. Ci kibice na starowce to zwykle bydlo o mentalnosci bydla.
Nie chodzi o male zarobki czesto prymitywem jest sie niezaleznie od statusu materialnego, prymitywizm lezy w biedzie umyslowej. Znam robotnika budowlanego ktory pochalnia ksiazki i czyta 5 razy tyle co ja. Ci kibice na starowce to zwykle bydlo o mentalnosci bydla.
Gdyby właśnie wrócili z Ligi Mistrzów po meczu z Realem, to rozumiałbym ten zachwyt.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie