👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Warszawiaku czy gdy kibicujesz legii nie jest tobie wstyd??? że historię twojego klubu tworzyli ludzie(popławski, rokossowski, bordziłowski - sprawdź ich życiorysy), którzy pozwolili wykrwawić się twoim dziadkom, przodkom walczącym podczas pw44 z hitlerowcami. to prezesi twojego klubu nie pozwolili pomóc walczącym powstańcom.
nie jest tobie wstyd, że wymordowali poznaniaków walczących za wolność narodu?
powinieneś spalić się ze wstydu myśląc, że kibicowanie legii to piękna i honorowa sprawa.
powinieneś spalić się ze wstydu myśląc, że kibicowanie legii to piękna i honorowa sprawa.

mimik_94 napisał/a:
Warszawiaku czy gdy kibicujesz legii nie jest tobie wstyd??? że historię twojego klubu tworzyli ludzie(popławski, rokossowski, bordziłowski - sprawdź ich życiorysy), którzy pozwolili wykrwawić się twoim dziadkom, przodkom walczącym podczas pw44 z hitlerowcami. to prezesi twojego klubu nie pozwolili pomóc walczącym powstańcom.
Proste pytanie - Bordziłowski był także później m.in. prezesem PZPN czy posłem na sejm. Nie jest ci (albo twoim rodzicom, dziadkom..) wstyd, że kibicowali drużynie, która brała udział w rozgrywkach, którym szefował ww osobnik. Albo czy nie jest im wstyd, ze żyli w kraju, w którym władzę sprawował ww osobnik?
Więc teraz możesz już iść dalej płakać po swojej Polonii, więcznie uciemiężnionej o tysiacletniej historii...

Grupa przepłaconych piłkarzy, który wychodzą do roboty, a nie rywalizować z drugim klubem. Dodatkowo bez szans na osiągnięcie czegokolwiek na arenie międzynarodowej, wolącej chlać na zgrupowaniach niż walczyć o honor reprezentacji. Jedyni sensowni Polacy grają w zagranicznych ligach.
Polska Ekstraklasa to jakiś żart i nie rozumiem jak można oglądać tę kopaninę. Chociaż oczywiście kto co lubi.
P.S Król Strzelców Ekstraklasy - 14 bramek. PFFFFFF.
Polska Ekstraklasa to jakiś żart i nie rozumiem jak można oglądać tę kopaninę. Chociaż oczywiście kto co lubi.
P.S Król Strzelców Ekstraklasy - 14 bramek. PFFFFFF.

Niestety, ale miałem okazję widzieć wydarzenia zaraz po meczu i nie było tak kolorowo i fajnie jak tutaj, tylko się nawalali z własną ochroną jak jakieś bydło!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie