👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
30 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wy mi tylko nie mówicie, że ta butla co on ma z przodu to na gaz jest.
//edit// jednak zwykłą bene tam wlewa
//edit// jednak zwykłą bene tam wlewa

ja mam takie marzenie w Dużego Fiata 125 P włożyć jakieś 2.0 i poszaleć hmmm mina pozostałych w spalinach z tyłu BEZCENNA

sam silnik to fajna sprawa, oprócz wykonania kolektora wydechowego i spawów tego nie skomentuje, no ale te poszerzenia to masakra, nie wiem jak dużymi wiadrami sie posłużyli żeby je wykonać

Wystarczy Polonez 1.4 16v z roverkiem. Idzie sporo nowszych samochodów odstawic, swoim przy dobrej wprawie odstawiam passata b6/7 2.0tdi 140km (do 120/130km/h, potem pasek wygrywa). o bmw i innych golfach, hondach nie wspomne. Nie które buraki pierw sie przy swiatłach smieją z poldka, a pod nastepne światła to nawet nie podjeżdzają już obok
a nie którzy podjadą i kciuk w góre.
Jak ktoś nie dowiarek to moge poszukać jakiś filmików

Jak ktoś nie dowiarek to moge poszukać jakiś filmików

peso napisał/a:
Wiesz co to klatka bezpieczeństwa?
Ja wiem. Problem mają ci, którzy nie wiedzą

Oczywiście koleś jest tak fajny, że nie używa migaczy. Cholerny debil.

mógł zrobić silnik z przodu i m iałby dużo bezpieczniejszy samochód
bez przesady ten poldek z silnikiem od rovera miał coś ok 105 koni a te jeżdzące dzis to już zapewne mniej. co nie zmienia faktu że w 12 s setke zrobi
bez przesady ten poldek z silnikiem od rovera miał coś ok 105 koni a te jeżdzące dzis to już zapewne mniej. co nie zmienia faktu że w 12 s setke zrobi
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie