Wy mi tylko nie mówicie, że ta butla co on ma z przodu to na gaz jest.
//edit// jednak zwykłą bene tam wlewa
//edit// jednak zwykłą bene tam wlewa

podpis użytkownika
news.asiantown.net/r/20999/mexican-drugcartel-post-chainsaw-execution-...
ja mam takie marzenie w Dużego Fiata 125 P włożyć jakieś 2.0 i poszaleć hmmm mina pozostałych w spalinach z tyłu BEZCENNA

sam silnik to fajna sprawa, oprócz wykonania kolektora wydechowego i spawów tego nie skomentuje, no ale te poszerzenia to masakra, nie wiem jak dużymi wiadrami sie posłużyli żeby je wykonać
Ta skrzynia coś zgrzyta. Ale browarek leci, kocham PRLowskie bolidy.
podpis użytkownika
Nieczyste FTW
Wystarczy Polonez 1.4 16v z roverkiem. Idzie sporo nowszych samochodów odstawic, swoim przy dobrej wprawie odstawiam passata b6/7 2.0tdi 140km (do 120/130km/h, potem pasek wygrywa). o bmw i innych golfach, hondach nie wspomne. Nie które buraki pierw sie przy swiatłach smieją z poldka, a pod nastepne światła to nawet nie podjeżdzają już obok
a nie którzy podjadą i kciuk w góre.
Jak ktoś nie dowiarek to moge poszukać jakiś filmików

Jak ktoś nie dowiarek to moge poszukać jakiś filmików

Leothyr napisał/a:
Widziałem kiedyś wypadek takiego "stjunowanego" malucha.
Facet wyk🤬ił w drzewo na zakręcie, miał ze 70 na liczniku, nie więcej.
Z obu pasażerów został pasztet wkręcony w blachę.
70 na godzinę.
W większości normalnych samochodów by przeżyli - coś takiego nadaje się tylko na żyletki.
Wiesz co to klatka bezpieczeństwa?

peso napisał/a:
Wiesz co to klatka bezpieczeństwa?
Ja wiem. Problem mają ci, którzy nie wiedzą

Bo on to chyba z amulynum jest. A tak zap🤬la a zabieraki nie pójdą no...
czarkou napisał/a:
Zawsze chciałem mieć takiego zap🤬laka by ustawić się na światłach z jakimś łysym dresem w bmce a dalej to sami wiecie co by się wydarzyło
![]()
Typowy z Ciebie "mistrz prostej". Jeśli już trafisz na BMW ze słabym silnikiem i pierwszy ruszysz z pod świateł to zapewne do pierwszego zakrętu na którym polecisz prosto

Oczywiście koleś jest tak fajny, że nie używa migaczy. Cholerny debil.

mógł zrobić silnik z przodu i m iałby dużo bezpieczniejszy samochód
bez przesady ten poldek z silnikiem od rovera miał coś ok 105 koni a te jeżdzące dzis to już zapewne mniej. co nie zmienia faktu że w 12 s setke zrobi
bez przesady ten poldek z silnikiem od rovera miał coś ok 105 koni a te jeżdzące dzis to już zapewne mniej. co nie zmienia faktu że w 12 s setke zrobi