👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

wystarczy miec sejka + 1.2 silnik z punto i uturbic go i jest niezła zabawa "chwila zobaczenia wyrazu twarzy gosci w bmw itp nie do zapomnienia" a reszte da ci tylko mastercard

Dla "Maluszka" zawsze browar, to było moje pierwsze autko, do którego mam ogromny sentyment. Szerszeń pamiętam [*]

co to za silnik w nim wie ktoś?? Raflik juz lepiej 1.3 z hayabusy, silniik i tak lzejszy ale skrzynia..

@up prowokacja? czy cos z Toba nie tak? "dres w BMW" tak na Ciebie dziala?

A tutaj link do mordoksiążki z całą historią.
facebook.com/media/set/?set=a.3552189081477.2140123.1175136968&type=1

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie