👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
20 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kontrować próbował ale trochę za późno
a tak w ogóle to skoro miał zamontowaną klatkę (chyba że ta biała rura to tylko element dekoracyjny) to na torze powinien mieć i kask.

a tak w ogóle to skoro miał zamontowaną klatkę (chyba że ta biała rura to tylko element dekoracyjny) to na torze powinien mieć i kask.
Dość łatwo wpadł w poślizg i dachował. Pewnie miał oryginalne zawieszenie i opony szerokości tych, od kolarzówki.

ehh, szkoda ze nie ma klatki, dachowanie w samochodzie z klatką to sama przyjemność.
to jest akcja z kodzi dokladniej z kzk (konkurs zręczności Kierowcow) czyli takie cos na ktore 9 na 10 osob sie niepisze boeboabo porostu szkoda im auta chociaz tam teren jest prościutki:P wiem bo sam jezdze a to jest w lodzi na polmozbycie ul. przybyszewskiego
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie