Sytuacja z wczoraj.
Mojego brata dopadl silny bol brzucha wiec moja mama postanowila zawiezc go na ostry dyzur .... po powrocie 2 godziny pozniej w jej oczach zobaczylem lzy ... wystraszylem sie poczatkowo dopoki nie okazalo sie, ze lzy spowodowane sa ... smiechem. Okazalo sie, ze procz mojego brata na osty dyzur przyjeli ksiedza (nawet dran sutanny nie zdazyl sciagnac) z wibratorem w DUPIE ... Okazalo sie, ze wsadzil sobie tak gleboko, ze potrzebowal pomocy medycznej .. i niech mi ktos powie, ze ksieza sa normalni. Zwykle zboczuchy i pedofile ....
S................6
2013-10-27, 13:21
tak jasne i co jeszcze ? przywiezli ksiedza ,polozyli go na wózku i wieźli go a z dupy wystawał mu wibrator... jutro kartkówka w gimnazjum a ty przy kompie siedzisz...
Ciesz się że Ci brata nie złapał, z bólem brzucha mógł być bezbronny.
S................s
2013-10-27, 13:38
Oczywiście zapomniałeś napisać że wibrator był nieletni. Wtedy jeszcze pedofilię by ci się udało w swojej głupawej wrzucie poruszyć.
a brat w ciąży?
podpis użytkownika
You're Never Fully Dressed Without a Smile
Od kiedy wibrator to zboczenie?
Prawdziwa historia dotyczy przypadku z Sulęcina (lubuskie). Przywieźli księdza z wibratorem w dupie i wydał go niższy personel (ale też po czasie, nie na korytarzu). I to dlatego, że był sk🤬ysynem i robił problemy jak ktoś chciał ochrzcić dziecko bez ślubu czy brali ślub z babą w zaawansowanej ciąży.
podpis użytkownika
Człowiek z wolną wolą może robić wszystko, człowiek wolny więcej.
twoja mama ma informacje z pierwszej reki. Przepadek? nie sadze
No i dobrze. Jak chce niech się bawi w kakaowego grotołaza bo to chyba lepsze niż posuwanie ministrantów.
podpis użytkownika
Chcę zostać księdzem jak mój ojciec.
Z powodu bólu brzucha do szpitala? K🤬a, pavulon bym mu podał za zawracanie dupy.
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
6................6
2013-10-27, 15:13
Kolejna zj🤬a historyjka. Gimby w natarciu.
p................k
2013-10-27, 16:51
Cos mi się zdaje,że w młodości ochłeptałeś się spermy w harcerstwie ,bo takie bzdury wrzucasz.
Prawda to, potwierdzam. Niech Twoja mama żałuje, że nie przyjechała do szpitala godzinę wcześniej, przywieźli ministranta z księdzem w gardle...tak daleko wszedł
Historia jak najbardziej prawdziwa. Sytuacja miała miejsce chyba 3-4 lata temu właśnie w Sulęcinie, gdzie się uczyłem. Miasto cudów, seksu i biznesu
s................5
2013-10-27, 18:19
Sluchaj durnoto z Sosnowca! Od rodziny odbijamy gimbusie! Jak tu wrzucac jakies ciekawostki skoro wiekszosc to znudzona gimbaza? na kwejka wyp🤬alaj
psiwytrysk napisał/a:
Cos mi się zdaje,że w młodości ochłeptałeś się spermy w harcerstwie ,bo takie bzdury wrzucasz.
ja sie ochleptalem a kto ma taka ksywe jak Ty?
BongMan napisał/a:
Z powodu bólu brzucha do szpitala? K🤬a, pavulon bym mu podał za zawracanie dupy.
bongman kto jak kto ale ty powinienes milczec ....
M................c
2013-10-27, 18:56
sobek, ale konstruktywne argumenty zaj🤬eś