Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:07
Figlarny klecha
konto usunięte • 2013-10-27, 13:15
Sytuacja z wczoraj.

Mojego brata dopadl silny bol brzucha wiec moja mama postanowila zawiezc go na ostry dyzur .... po powrocie 2 godziny pozniej w jej oczach zobaczylem lzy ... wystraszylem sie poczatkowo dopoki nie okazalo sie, ze lzy spowodowane sa ... smiechem. Okazalo sie, ze procz mojego brata na osty dyzur przyjeli ksiedza (nawet dran sutanny nie zdazyl sciagnac) z wibratorem w DUPIE ... Okazalo sie, ze wsadzil sobie tak gleboko, ze potrzebowal pomocy medycznej .. i niech mi ktos powie, ze ksieza sa normalni. Zwykle zboczuchy i pedofile ....
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-10-27, 13:21 125
tak jasne i co jeszcze ? przywiezli ksiedza ,polozyli go na wózku i wieźli go a z dupy wystawał mu wibrator... jutro kartkówka w gimnazjum a ty przy kompie siedzisz...
Zgłoś
buszta2 2013-10-27, 13:34 1
Ciesz się że Ci brata nie złapał, z bólem brzucha mógł być bezbronny.
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-27, 13:38 33
Oczywiście zapomniałeś napisać że wibrator był nieletni. Wtedy jeszcze pedofilię by ci się udało w swojej głupawej wrzucie poruszyć.
Zgłoś
zsakuł 2013-10-27, 13:39 3
a brat w ciąży?
Zgłoś
eligurf 2013-10-27, 13:49 12
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konrad_n 2013-10-27, 13:50 2
twoja mama ma informacje z pierwszej reki. Przepadek? nie sadze
Zgłoś
hudziel 2013-10-27, 14:02 1
No i dobrze. Jak chce niech się bawi w kakaowego grotołaza bo to chyba lepsze niż posuwanie ministrantów.
Zgłoś
BongMan 2013-10-27, 14:20 6
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-27, 15:13 2
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-27, 16:51
Cos mi się zdaje,że w młodości ochłeptałeś się spermy w harcerstwie ,bo takie bzdury wrzucasz.
Zgłoś
cancerous 2013-10-27, 17:07
Prawda to, potwierdzam. Niech Twoja mama żałuje, że nie przyjechała do szpitala godzinę wcześniej, przywieźli ministranta z księdzem w gardle...tak daleko wszedł
Zgłoś
raf217 2013-10-27, 18:14 1
Historia jak najbardziej prawdziwa. Sytuacja miała miejsce chyba 3-4 lata temu właśnie w Sulęcinie, gdzie się uczyłem. Miasto cudów, seksu i biznesu
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-27, 18:19 2
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-27, 18:56
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem