Sam Jinks.
Staranność o detale i cierpliwość tego artysty budzi podziw i uznanie .
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"
Staranność o detale i cierpliwość tego artysty budzi podziw i uznanie .
podpis użytkownika
Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"
Ciekawe czy sobie laski do r🤬ania struga
Strugasz swój ideał, montujesz w nim sztuczną c🤬kę i jedziesz

Strugasz swój ideał, montujesz w nim sztuczną c🤬kę i jedziesz

podpis użytkownika
Browar syci, browar poi, po browarze lepiej stoi.
@chytrusek
ja tez bym tak na jego miejscu robił
... ale z niego baran
)
WOLNOŚĆ SŁOWA DLA SADISTICA!
ja tez bym tak na jego miejscu robił
... ale z niego baran
podpis użytkownika

WOLNOŚĆ SŁOWA DLA SADISTICA!

wiem, że piszę nie na temat, ale nie znalazłby ktoś mi może tego filmiku, gdzie c🤬ty posuwa kozę od tyłu?? jakiś koleś filmuje to zza jakiegoś muru, a w tle leci taka śmieszna muzyczka. Znajomy nie chce wierzyć że coś takiego istnieje, a w gąszczu internetów zgubiłem link do filmiku
odwdzięczę się browarkiem-prawdziwym, jeżeli mój wybawca wpadnie kiedyś do Krakowa ;]

odwdzięczę się browarkiem-prawdziwym, jeżeli mój wybawca wpadnie kiedyś do Krakowa ;]
Gość musi być zdrowo poj🤬y skoro wystrugał sobie babcie, dzieciaka i futrzaka zamiast laski.
widzę że część sadoli powyżej zamiast poszukać sobie dziewczyny (kobiety) woli marzyć o woskowych szparkach....

Woskowa szparka nie marudzi i nie sępi o forsę.
Ja i tak bym pewnie odczuwał jakiś podświadomy dyskomfort, że coś "człowiekopodobne" jest niedaleko mnie w domu.

Ja i tak bym pewnie odczuwał jakiś podświadomy dyskomfort, że coś "człowiekopodobne" jest niedaleko mnie w domu.

trochę psychodela... napewno nie czułbym się komfortowo przebywając sam na sam z tymi manekinami
nowicjusz18 napisał/a:
wiem, że piszę nie na temat, ale nie znalazłby ktoś mi może tego filmiku, gdzie c🤬ty posuwa kozę od tyłu?? jakiś koleś filmuje to zza jakiegoś muru, a w tle leci taka śmieszna muzyczka. Znajomy nie chce wierzyć że coś takiego istnieje, a w gąszczu internetów zgubiłem link do filmiku
![]()
macicek napisał/a:
widzę że część sadoli powyżej zamiast poszukać sobie dziewczyny (kobiety) woli marzyć o woskowych szparkach....
Widzę, że część sadoli nie ma poczucia humoru

podpis użytkownika
Browar syci, browar poi, po browarze lepiej stoi.
na komcu bylby niezly horror jakby ta stara w scenie nagle otworzyla oczy