👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
🔥
Sosnowiec,31.07.2025
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Na szczęśćie wina motocyklisty (zmienił pas ruchy z.....pasu do nawracania (w dodatku linia ciągła), w czasie, gdy Pan jadący suvem już był w trakcie wykonywania manewru zmiany pasa.

spike2222 napisał/a:
Na szczęśćie wina motocyklisty (zmienił pas ruchy z.....pasu do nawracania (w dodatku linia ciągła), w czasie, gdy Pan jadący suvem już był w trakcie wykonywania manewru zmiany pasa.
Oboje siebie warci.
Pasy zmienia się pojedynczo, bo gówno w lusterku zobaczysz na trzecim pasie. A sposób w jaki zmieniał/a te pasy, sugeruje, że debil/kretynka na prawym pasie sobie przypomniał/a, że miał/a tu zawrócić.
Obie ameby do utylizacji.
Musi sobie poluźnić, trochę linkę od hamulca na przednie koło. Za gówniaka ja też tak przekoziołkowałem tylko że na rowerze.
Można powiedzieć, że zaliczyłem wtedy crash testy, nowego roweru, którego dostałem na komunię.
Można powiedzieć, że zaliczyłem wtedy crash testy, nowego roweru, którego dostałem na komunię.

MarcoFoxx napisał/a:
Idź na kurs prawa jazdy to ci wytłumaczą kto miał pierwszeństwo....
Jak z dwóch "zewnętrznych" pasów dwa pojazdy chcą wjechać na środkowy to pierwszeństwo ma ten z prawego pasa "zewnętrznego".
Wina tylko i wyłącznie motop🤬ki
Wróć do podstawówki, na kurs czytania ze zrozumieniem, boś matoł jakich mało. Gdzie ja debilu jeden napisałem, że motocyklista jest nie winny? Skomentowałem wpis
spike2222 napisał/a:
, dotyczący znaków poziomych, a dalej (piszę teraz wprost jak dla ludzi opóźnionych) stwierdziłem, że obaj są winni. Jeśli uważasz, że tu tylko motocyklista zawinił, to czas oddać kartę rowerową.
Heliar napisał/a:
, dotyczący znaków poziomych, a dalej (piszę teraz wprost jak dla ludzi opóźnionych) stwierdziłem, że obaj są winni. Jeśli uważasz, że tu tylko motocyklista zawinił, to czas oddać kartę rowerową.
czyli nie masz prawa jazdy... albo nie umiesz czytać ze zrozumieniem...
"Kierujący pojazdem, zmieniając zajmowany pas ruchu, jest obowiązany ustąpić pierwszeństwa pojazdowi jadącemu po pasie ruchu, na który zamierza wjechać, z wyjątkiem ust. 4a i 4b, oraz pojazdowi wjeżdżającemu na ten pas ruchu z prawej strony."
a może masz problem z ustaleniem która to prawa a która lewa....
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie