📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
45 minut temu

Dlaxo,
Wiem, że nie wypada nikogo przezywać, a tym bardziej na Sadisticu, ale mam ogromną ochotę napisać Ci piękne słowo na S !
Wiem, że nie wypada nikogo przezywać, a tym bardziej na Sadisticu, ale mam ogromną ochotę napisać Ci piękne słowo na S !

o ja pierdziele, świetnie dołożyli jej te 100kg, żeby wyglądała jak spaszteciały waleń! łał! make-up czyni cuda...
czemu to nie jest na hardzie pytam? bo to sztuczny makijaz.
a jak wrzucilem panne ze SZTUCZNYMI cyckami ktora dostaje po mordzie od goscia w rekawicach bokserskich to argumentem zebym przeniosl na hard byly widoczne cycki!
Troche konsekwencji
a jak wrzucilem panne ze SZTUCZNYMI cyckami ktora dostaje po mordzie od goscia w rekawicach bokserskich to argumentem zebym przeniosl na hard byly widoczne cycki!
Troche konsekwencji

A ja mam pytanie ile takie coś kosztuje i gdzie to można kupić i czy łatwo się to zakłada..Bo fajnie takie coś wygląda np rany postrzałowe albo inne bajery ^^

@Pener666
Ten 3 koleś z fotek, które wkleiłeś wygląda jakby wzywał moce szatana, bo nie może się wysrać.
Ten 3 koleś z fotek, które wkleiłeś wygląda jakby wzywał moce szatana, bo nie może się wysrać.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie