Niektórzy tak chodzą bez okazji...
Jacy moderatorzy tacy userzy.
podpis użytkownika
"drodzy userzy, jeśli wasz humor jest tak krótki jak długość waszych penisów, szczerze ubolewam."Jacy moderatorzy tacy userzy.

Dlaxo,
Wiem, że nie wypada nikogo przezywać, a tym bardziej na Sadisticu, ale mam ogromną ochotę napisać Ci piękne słowo na S !
Wiem, że nie wypada nikogo przezywać, a tym bardziej na Sadisticu, ale mam ogromną ochotę napisać Ci piękne słowo na S !

o ja pierdziele, świetnie dołożyli jej te 100kg, żeby wyglądała jak spaszteciały waleń! łał! make-up czyni cuda...
czemu to nie jest na hardzie pytam? bo to sztuczny makijaz.
a jak wrzucilem panne ze SZTUCZNYMI cyckami ktora dostaje po mordzie od goscia w rekawicach bokserskich to argumentem zebym przeniosl na hard byly widoczne cycki!
Troche konsekwencji
a jak wrzucilem panne ze SZTUCZNYMI cyckami ktora dostaje po mordzie od goscia w rekawicach bokserskich to argumentem zebym przeniosl na hard byly widoczne cycki!
Troche konsekwencji
podpis użytkownika
Twoja stara szyje dresy i pierze je w Wisle
A ja mam pytanie ile takie coś kosztuje i gdzie to można kupić i czy łatwo się to zakłada..Bo fajnie takie coś wygląda np rany postrzałowe albo inne bajery ^^

@Pener666
Ten 3 koleś z fotek, które wkleiłeś wygląda jakby wzywał moce szatana, bo nie może się wysrać.
Ten 3 koleś z fotek, które wkleiłeś wygląda jakby wzywał moce szatana, bo nie może się wysrać.
Necromantee napisał/a:
@Pener666
k🤬a to tam jest jakiś koleś?