Znalazłem film dokumentalny jednego gościa co przeprowadził wywiad z kurewkami xD
Tylko, że takimi internetowymi z wildshow.
Może wam się spodoba co laski mają w głowach dlatego to tu zamieszczam myślę, że fajnie się w komponuje w sadystyczne realia !
Pozdro
hahaha "videomodelka" czym one się różnią od takie pospolitej k**wy?
Konto usunięte
2014-08-14, 16:52
Jak się rozbiera to tam c🤬j, gorzej jak daje dupy.
//edit:
Jest popyt to nic dziwnego, że się wciąż pojawiają nowe
Przez ten cholerny syntezator mowy wszystkie te panny brzmią jak jakieś Grodzkie albo inne Rafalale... no normalnie się fapać nie da!
No w sumie z tego co widzę to kasa na tym fajna jest, więc ciekawe za ile takie kurewki wszystkie sie zorientują i w necie będą pracować. Nie dość, że czyściej się umówią ewentualnie na spotkanko realne w domu i puszczą to na seks kamerce i kasa nie dość, że od typa, że przyjechał to jeszcze od ludzi z portalu co na to wszystko patrzą
Ich dupa - ich decyzja. Jak chcą się k🤬ić to droga wolna
podpis użytkownika
Stare sycylijskie przysłowie mówi: "Mężczyzna jest jak ser."
P.S. lordbehemoth to kryptogej z małym ptakiem, ale nie mówcie nikomu, bo się tego wstydzi
Konto usunięte
2014-08-14, 17:08
To wygląda jak słaba i ustawiona reklama dla tej stronki. Tylko showup.
@up, zgadzam się w 100%. Ale niech piszą prawdę, że k🤬ami są, a nie jakaś słowotwórstwo uprawiają.
Gość mówi jak syntezator mowy ivona.
trochę to śmierdzi promocją portalu... jak trzeba mieć zryty beret by wygadywać takie rzeczy jak te k🤬y...
ja w to nie wierzę.
dobra nie uważacie ,że to jakaś k🤬a autoreklama tego gówna? Nawet nie kryli się aby nie reklamować nazwy strony. I na koniec "zachowałem się jak czysty sk🤬ysyn" taa jasne już widzę jak facet godzi się z tym ,żeby jego dziewczyna pokazywała p🤬de w necie...
Konto usunięte
2014-08-14, 17:42
"Puszczała się dziewczyna, puszczała z miłości,
Puszczała dla pieniędzy, puszczała z litości,
Aż taką masę razy upadła moralnie,
Ze całkiem się sk🤬iła – i wpadła fatalnie,
Albowiem w ciążę zaszła od jednego z gości:
Tak powstał SK🤬YSYNDYK MASY UPADŁOŚCI."
Tak to jest w życiu, że rodzice martwią się co ich syn ściągnie z neta
A co córka udostępni w sieci
Pozdro !
Konto usunięte
2014-08-14, 18:06
też bym pokazywał k🤬sa jak by mi ktoś za to płacił, tak muszę pokazywać na chatroulette. i to za darmo hehehe a tym za to płaco niezle tez bym swoja wysłał do takiej roboty tylko kto by ją chciał oglądać grubo suke